Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un panou din Timisoara anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un panou din Timisoara anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019

Un panou care anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc peste un an, intre 6 si 7 octombrie 2019, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor.

De referendum stai acasa si fa dragoste. Alternativa asociatiilor LGBT la referendumul pentru redefinirea familiei

Mai multe organizatii LGBT au lansat marti un spot video prin care le transmit romanilor ca sambata si duminica sa nu se prezinte la referendumul pentru redefinirea familiei.

De referendum, stai acasa si fa dragoste. Alternativa asociatiilor LGBT la referendumul pentru redefinirea familiei

Mai multe organizatii LGBT au lansat marti un spot video prin care le transmit romanilor ca sambata si duminica sa nu se prezinte la referendumul pentru redefinirea familiei.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Basescu voteaza DA la referendumul pentru familia formata dintr-un barbat si o femeie

Traian Basescu a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de PSD, care face parte din familia socialistilor europeni.

Referendum-ul pentru redefinirea familiei, lumea postmoderna si iesirea din religie

Multa indignare si pufniri autoindreptatite au curs zilele acestea prin media cu privire la tema care, vrem, nu vrem, este cu adevarat cartoful fierbinte al momentului, poticneala care ne aduna in bule impenetrabile, ne incinge, ne invrajbeste si ne umple de stupefactie in fata orbirii celorlalti. intotdeauna a celorlalti. Prea putina empatie, prea putina atentie benevolenta la posibilitatea ca, in miezul discursului celuilalt, sa existe, totusi, samburi de adevar, sau intuitii adanci pe care le-am putea, la o adica, respecta.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Panou publicitar pro-referendum cu greseli in Timisoara

Un panou mare care anunta referendumul pentru familie in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru familie va avea loc peste u.

Reactia lui Timmermans la organizarea referendumului privind redefinirea familiei

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, declara ca sustine valorile familiei, insa respinge homofobia si afirma ca nu doreste ca aceste valori sa fie folosite drept justificare pentru a starni ura fata de minoritatile sexuale, referindu-se la referendumul care va avea loc in Romania pentru redefinirea familiei.

Sondaj. Mergeti la Referendumul pentru familia traditionala?

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00. intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu da sau nu.

Traian Basescu: In mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti. Voi vota cu un da

Senatorul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )