Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO. Porsche a descoperit o comoara, dupa mai bine de 50 de ani. Seria 901 este COMPLETA!

România Liberă România Liberă,
FOTO. Porsche a descoperit o comoara, dupa mai bine de 50 de ani. Seria 901 este COMPLETA!

Producatorul german Porsche a gasit singurul model care ii lipsea din propria colectia din gama 901. Un model care a marcat un moment important din istoria Porsche, 901 a fost fabricat in doar 82 de exemplare. continuă pe România Liberă

FOTO. Un mic oras din Tara Galilor si-a ales un bufon oficial. Care sunt responsabilitatile lui

Russel Erwood, in varsta de 34 de ani, a devenit bufonul oficial al unui mic orasel din Tara Galilor. Astfel, Erwoord este primul distins cu aceasta onoare, dupa mai bine de 700 de ani.

Adrian Nastase: Guvernul, ancorat de FMI, CSAT si Comitetul lui Isarescu precum platanii de stalpii care ii inconjoara. Mai bine se creaza un secretariat in locul Executivului, sa aduca la indeplinire deciziile Noului Consiliu de tutela

Adrian Nastase compara Guvernul cu platanii de pe Soseaua Kiseleff. Fostul premier este de parere ca Executivul este ancorat de FMI, CSAT si, mai nou, de Comitetul National pentru Supravegherea.

Adrian Nastase: Guvernul, ancorat de FMI, CSAT si Comitetul lui Isarescu precum platanii de stalpii care ii inconjoara. Mai bine se creaza un secretariat in locul Executivului

Adrian Nastase compara Guvernul cu platanii de pe Soseaua Kiseleff. Fostul premier este de parere ca Executivul este ancorat de FMI, CSAT si, mai nou, de Comitetul National pentru Supravegherea.

La ce sa fii atent cand cumperi un laptop second hand si de ce e mai bine sa nu o faci

Daca vrei sa cumperi un laptop second hand, cel mai probabil ai inceput deja sa il cauti pe site-urile cu anunturi. Totusi, nu ti-ar strica niste sfaturi care sa te ajute sa te decizi asupra unui nou computer si sa nu dai banii degeaba. Cand cumperi un laptop second hand, fie ca o faci de [] La ce sa fii atent cand cumperi un laptop second hand si de ce e mai bine sa nu o faci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Cotabita se simte tot mai bine: Cantaretul a fost vazut recent cand iesea de la un control de rutina de la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Gabriel Cotabita se simte din ce in ce mai bine. Artistul si-a revenit miraculos dupa o luna de coma si a parasit intre timp si spitalul unde a fost internat. Cotabita a fost surprins recent de paparrazi.

Vanghelie: Nu mai vreau sa-mi stric imaginea. Mai bine natural ca banza de oaie decat denuntator (VIDEO)

Marian Vanghelie ramane pe pozitii. La intrarea in Tribunalul Bucuresti, fostul primar al Sectorului 5 a declarat ca este mai bine sa fie natural ca branza de oaie decat denuntator si ca au fost persoane.

Marian Vanghelie, la tribunal. Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator

Update - Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator, a declarat Marian Vanghelie la intrarea in Tribunalul Bucuresti. Marian Vanghelie este asteptat astazi la Tribunalul Bucuresti pentru verificarea.

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Gabriel Torje, imprumutat de Udinese la Osmanlispor: imi doresc sa evoluez cat mai des si cat mai bine pentru noul club. Calificarea la EURO e in mainile noastre

Fotbalistul Gabriel Torje, imprumutat de Udinese la Osmanlispor, a declarat ca isi doreste sa evolueze cat mai des si cat mai bine pentru noul club si sa fie in forma pentru convocarile la nationala,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )