Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru. continuă pe Antena3

Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Obiectele de artizanat, realizate cu multa migala, au reusit sa capteze atentia tuturor, printr-un program inedit. Asociatia Mesteshukar Butiq le-a scos din nou la lumina si le-a reinterpretat. Talentul mai.

Topul celor mai mari salarii din ministerele din Romania: Cel mai bine platit bugetar castiga peste 14.600 lei/luna

Incepand cu luna august, inaltii demnitari vor beneficia de majorarea indemnizatilor. Cei mai bine platiti salariati sunt cei din Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul.

Topul mondial al oraselor unde merita sa traiesti. Localitatea din Romania unde calitatea vietii e mai buna decat la Paris, Londra, Roma sau New York

Un top mondial al oraselor cu cea mai mare calitate a vietii a fost dat publicitatii de cei de la numbeo. com. Clujul este orasul din Romania care apare in acest top si se afla pe locul 53, deasupra unor metropole precum Paris, Atena, New York, Roma, Sankt Petersburg, Moscova, Rio de Janeiro, Budapesta, Istanbul. Bucurestiul se afla pe locul 74.

Vei urmari mai bine consumul de electricitate: Enel aduce in Romania contorul inteligent

Grupul Enel va instala peste 30. 000 de contoare inteligente in Romania, prin intermediul companiilor locale de distributie a energiei electrice. Anul viitor, se va trece la o instalare la scara, dar pana atunci se va derula acest proiect pilot. Enel a creat un sistem de contorizare inteligenta, inca din 2001, care acum deserveste peste 30 [] Vei urmari mai bine consumul de electricitate: Enel aduce in Romania contorul inteligent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii

Daca ati crezutca reclamele pe care le vedeti in majoritatea aplicatiilor de Android nu sunt suficiente, Google v-a introdus reclame si in Play Store. Cei de la Google o duc foarte bine cu banii, o realitate confirmata cu fiecare set de rezultate financiare facute publice de companie o data la trei luni. Daca sursa cea [] Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Cum arata cel mai recent bilant al Politiei Romane

Peste 220 de persoane date in urmarire si 59 de masini au fost gasite, in ultima saptamana, in Romania si in mai multe state Schengen, potrivit Politiei Romane.

Cel mai hot cuplu din showbiz! Ea talie de viespe, el abdomen cu patratele!

Sunt doi dintre cei mai sexy artisti si formeaza cel mai hot cuplu din showbiz. Ea are talie de viespe si picioare lungi fara pic de celulita, iar el abdomenul plin de patratele! Iata despre cine este vorba! .

Cel mai bogat roman, domeniu cu sapte case

Ioan Niculae este in continuare cel mai bogat roman. Acesta bate insa si un alt record: estecel mai bogat roman aflat dupa gratii. Cu o avere estimata de 1,1 miliarde euro, Niculae este.

Cel mai bogat om din Baragan are statuie. Regele mezelurilor, omagiat la 4 ani de la disparitia fulgeratoare intr-un accident nautic pe bratul Borcea

Cel mai bogat om din Baragan, fondatorul imperiului Aldis, are statuie. La 4 ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, Regele mezelurilor nu a fost uitat. Nicolae Dragu, fostul primar al Calarasiului, prieten din copilarie cu miliardarul, i-a ridicat un bust din bronz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )