Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Cotabita se simte tot mai bine: Cantaretul a fost vazut recent cand iesea de la un control de rutina de la Spitalul Floreasca (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Cotabita se simte tot mai bine: Cantaretul a fost vazut recent cand iesea de la un control de rutina de la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Gabriel Cotabita se simte din ce in ce mai bine. Artistul si-a revenit miraculos dupa o luna de coma si a parasit intre timp si spitalul unde a fost internat. Cotabita a fost surprins recent de paparrazi. continuă pe B1

Prima declaratie a lui Gabriel Cotabita dupa calvarul prin care a trecut

In luna mai, Gabriel Cotabita a intrat in stop cardiac in timp ce se afla la sala de sport. El a fost resuscitat mai bine de 40 de minute de medici, iar mai apoi a fost transportat de urgenta la spitalul Floreasca din.

Cazul lui Gabriel Cotabita schimba regulile: antrenorii de fitness trebuie sa aiba atestate pentru a profesa

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei de Culturism si Fitness, vrea sa responsabilizeze antrenorii din salile de fitness si sa determine sa isi obtina atestatele pentru a profesa, totul pentru evitarea unui nou caz Gabriel Cotabita.

La ce sa fii atent cand cumperi un laptop second hand si de ce e mai bine sa nu o faci

Daca vrei sa cumperi un laptop second hand, cel mai probabil ai inceput deja sa il cauti pe site-urile cu anunturi. Totusi, nu ti-ar strica niste sfaturi care sa te ajute sa te decizi asupra unui nou computer si sa nu dai banii degeaba. Cand cumperi un laptop second hand, fie ca o faci de [] La ce sa fii atent cand cumperi un laptop second hand si de ce e mai bine sa nu o faci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vanghelie: Nu mai vreau sa-mi stric imaginea. Mai bine natural ca banza de oaie decat denuntator (VIDEO)

Marian Vanghelie ramane pe pozitii. La intrarea in Tribunalul Bucuresti, fostul primar al Sectorului 5 a declarat ca este mai bine sa fie natural ca branza de oaie decat denuntator si ca au fost persoane.

Marian Vanghelie, la tribunal. Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator

Update - Mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator, a declarat Marian Vanghelie la intrarea in Tribunalul Bucuresti. Marian Vanghelie este asteptat astazi la Tribunalul Bucuresti pentru verificarea.

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Cazul lui Gabriel Cotabita schimba regulile. Ce se intampla cu antrenorii de fitness

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei de Culturism si Fitness, vrea sa responsabilizeze antrenorii din salile de fitness si sa determine sa isi obtina atestatele pentru a profesa, totul pentru evitarea.

Gabriel Torje, imprumutat de Udinese la Osmanlispor: imi doresc sa evoluez cat mai des si cat mai bine pentru noul club. Calificarea la EURO e in mainile noastre

Fotbalistul Gabriel Torje, imprumutat de Udinese la Osmanlispor, a declarat ca isi doreste sa evolueze cat mai des si cat mai bine pentru noul club si sa fie in forma pentru convocarile la nationala,.

FOTO. Porsche a descoperit o comoara, dupa mai bine de 50 de ani. Seria 901 este COMPLETA!

Producatorul german Porsche a gasit singurul model care ii lipsea din propria colectia din gama 901. Un model care a marcat un moment important din istoria Porsche, 901 a fost fabricat in doar 82 de exemplare.

Calin Popescu-Tariceanu, despre Catalin Predoiu: Nu e de premier. Supraliciteaza permanent si devine tot mai des ridicol si caraghios, pentru ca nu are experienta in politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a precizat, vineri seara, ca prim-vicepresedintele liberalilor, Catalin Predoiu, a fost un ministru mai degraba tehnocrat, fara un profil politic si ca acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )