Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO Povestea impresionanta a celui mai vechi stadion din lume realizat in intregime din marmura alba

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea impresionanta a celui mai vechi stadion din lume realizat in intregime din marmura alba

Cel mai vechi si cel mai mare stadion din lume realizat in intregime din marmura alba, Stadionul Panathinaiko din Atena,reprezinta o bijuterie a mostenirii culturale, singurul care a gazduit trei olimpiade. Povestea lui este fascinanta si merita cunoscuta sau amintita. continuă pe Adevărul

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

in Bavaria s-au descoperit cele mai vechi dovezi arheologice de folosire a biberoanelor

Arheologii au descoperit in Bavaria mici vase de baut, unele in forma de animale, din care se banuieste ca sugarii de acum peste 3. 000 de ani beau lapte. Analizele chimice au aratat ca era vorba de lapte de capra, vaca sau oaie, scrie Guardian, citand un studiu din revista Nature.

Reteta celui mai sanatos magiun de prune. Cat se fierbe ca sa iasa delicios si ce pui pentru un gust rafinat

Magiunurile se fac din prune, caise sau corcoduse foarte coapte, pentru ca, in principiu, nu se pune zahar. Gustul rafinat il dau miejii de sambure, mai ales cei de caisa si de zarzare. Reteta unui magiun delicios o gasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Reteta de ZACUSCA. Cea mai gustoasa zacusca din aceasta toamna

In aceasta perioada a anului toate gosodinele se pregatesc cu fel si fel de bunatati pentru iarna, zacusca fiind nelipsita din meniu. Astfel, pentru o zacusca delicioasa ai nevoie de: 6 kg vinete; un kg cea.

Tara Galilor obtine cea mai mare victorie din istorie la Cupa Mondiala

Surpriza furnizata de Tara Galilor, duminica, in meciul cu Australia din Grupa D la Cupa Mondiala de rugby.

ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, sambata, avertizarea nowcasting Cod galben de ceata, valabila in opt judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )