Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Povestea unora dintre cele mai vechi oase umane din Europa: au fost descoperite intr-o localitate din Oltenia

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea unora dintre cele mai vechi oase umane din Europa: au fost descoperite intr-o localitate din Oltenia

Controversatele oase umane datate in urma cu peste 2 milioane de ani, dar si alte descoperiri apartinand aceleiasi perioade, facute intr-o localitate din Oltenia, ii fac pe unii specialisti sa considere Valcea una dintre cele mai vechi zone cu vietuire umana din lume. continuă pe Adevărul

Manastirile din Bucovina au atras atentia unui jurnalist britanic.Una dintre cele mai bune destinatii din Europa

Magnificele manastiri pictate care au acum un statut de patrimoniu UNESCO au atras atentia unui renumit jurnalist de calatorie britanic care a scris un articol in ziarulDaily.

O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

O echipa de cercetatori din cadrul Colegiului Trinity din Dublin si Universitatea din Helsinki, condusi de o cercetatoare de origine romana, a anuntat o descoperire majora privind natura furtunilor.

VIDEO Bijuteria istorica a Devei uitata de autoritati. Ce soarta a avut turnul celei mai vechi biserici a romanilor

Turnul ramas din prima biserica ridicata de romani in Deva, despre care s-au pastrat marturii, se numara printre cele mai vechi monumente istorice din municipiu, insa in ciuda valorii sale istorice si frumusetii sale, a fost dat uitarii.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

Regretatul designer Karl Lagerfeld a creat unele dintre cele mai impresionante decoruri pentru show-rile Chanel. In memoria lui, va invitam sa ne amintim astazi cateva dintre acestea! .

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile.

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele! .

Santierul unui urias complex imobiliar din Timisoara, blocat de politisti. Omul de afaceri Ovidiu Sandor, suspectat ca ar lucra cu imigranti fara acte legale

Politistii Serviciului de Imigrari si jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au descins vineri dimineata, 22 februarie, pe santierul ISHO, unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Banat. Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Surpriza uriasa la Dubai: Halep a scapat de una dintre cele mai periculoase jucatoare cu care se putea intalni in finala

Simona Halep 2 WTA) isi continua parcursul la Dubai Tennis Championship, acolo unde alte favorite cad pe capete.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )