Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Povestile celor mai bizare cladiri din Romania: castelul daco-medieval, Dallas-ul din Baragan si palatul tiganesc care imita o judecatorie

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestile celor mai bizare cladiri din Romania: castelul daco-medieval, Dallas-ul din Baragan si palatul tiganesc care imita o judecatorie

Un castel daco-medieval construit la poalele Sarmizegetusei Regia, o cladire care combina un zgarie nori cu un palat din secolul al XIX-lea sau un palat tiganesc construit pentru a imita o judecatorie se numara printre cladirile care au starnit de-a lungul timpului mari controverse privind infatisarea lor. continuă pe Adevărul

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Mama lui Ethan Hawke isi VINDE CASA din Romania! Cum arata frumoasa proprietate (FOTO)

Stabilita in Romania de 18 ani, Leslie Hawk, mama celebrului actor Ethan Hawke, s-a hotarat sa-si vanda casa situata in zona Dealu Mare. Trebuie sa-mi vand casa, care este la o ora si 20 de minute.

VIDEO Secretele Muzeului Judetean Olt, dezvaluite celor mai mici vizitatori. Creditul se refuza cu desavarsire

Cei mai mici vizitatori au fost si cei mai incantati de vizita la Muzeul Judetean Olt, de sambata, 19 mai, cand institutia a fost deschisa pana la miezul noptii.

Topul celor mai bogate 10 FAMILII REGALE din lume

Contrar asteptarilor, Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume. in plus, familiile regale europene sunt intrecute de.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta alocare din PIB pentru aparare

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au alocat in 2016 din cheltuielile publice aproximativ 200 de miliarde de euro pentru sectorul de aparare, echivalentul a 1,3% din PIB, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Comisia Europeana a decis: Cat mai au voie sa circule cele trei milioane de masini diesel din Romania! Vezi daca te afli pe lista!

In contextul scandalului diesel, tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

Nunta din Romania la care s-a mancat crocodil la protap. Cine este mireasa

Nunta aleasa la palatul vrajitoarei Vanessa. Femeia care s-a razboit in instanta cu Oana Zavoranu si-a insurat unicul baiat, iar nunta a avut toate ingredientele opulentei: limuzine, cei mai cunoscuti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )