Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nunta din Romania la care s-a mancat crocodil la protap. Cine este mireasa

Antena3 Antena3,
Nunta din Romania la care s-a mancat crocodil la protap. Cine este mireasa

Nunta aleasa la palatul vrajitoarei Vanessa. Femeia care s-a razboit in instanta cu Oana Zavoranu si-a insurat unicul baiat, iar nunta a avut toate ingredientele opulentei: limuzine, cei mai cunoscuti. continuă pe Antena3

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

DEZASTRU in Padurile din Romania: 400.000 de metri cubi de masa lemnoasa au fost transportati ILEGAL

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat, joi, la Timisoara, ca 400. 000 de metri cubi de masa lemnoasa au fost transportati ilegal anul trecut. Din analiza care s-a facut anul trecut, din.

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat marti ca se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, sustinand ca scopul pe care si l-au propus reprezentantii autoritatii legislative nu pare a fi legat de.

SOFERII din Romania trec prin CLIPE GRELE: Preturile carburantilor CRESC de doua saptamani

Pretul combustibililor s-a majorat cu aproximativ 20 de bani pe litru in ultimele doua saptamani, conform analizei Profit. ro, ca urmare in principal a evolutiei internationale a pretului petrolului Brent, care.

Cinci metode prin care poti fi furat la pompa in benzinariile din Romania

Un jurnalist a facut cateva investigatii si a gasit cateva metode prin care poti fi furat la pompa. Pot sa va ajut? Risti sa devii o victima atunci cand un operator de la statie vine, dragut, cu.

Crater urias pe un drum national din Romania. Soseaua s-a surpat pe o distanta de cativa metri - VIDEO

Drumul National care leaga Dejul de Baia Mare s-a surpat pentru a treia oara. O groapa uriasa, adanca de doi metri, a aparut in zona Pasului Mesteacan, in urma ploilor din ultimele zile. Drumarii care.

Klaus Iohannis: Sunt persoane in Romania care incearca sa induca ideea ca trebuie sa alegem intre SUA si UE

Presedintele Klaus Iohannis a taxat din nou, de la Sofia, intr-o discutie cu jurnalistii, atitudinea Guvernului Dancila in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim. De asemenea, acesta a afirmat ca sunt unii care vor sa induca ideea ca.

Situatie socanta la un meci de fotbal din Romania. Arbitrul a fost batut crunt pe teren, apoi a fost atacat la vestiar

Arbitrul Mihai Domsa a fost batut crunt la un meci fara miza, apoi a fost atacat si la vestiar! Un meci fara nicio miza din Campionatul Judetean Alba s-a transformat intr-un razboi pe care jucatorii l-.

Faze tari: 50 de crocodili au fost confiscati pe Aeroportul Heathrow; Cum a ajuns o comuna din Romania sa aiba tramvai duminica. Primarul vrea sa extinda programul circulatiei si sa mai aduca o garnitura; Am testat o aplicatie care schimba muzica dupa cu

Motocicleta zburatoare si Robocop, prezentati la targul de tehnologie de la Bucuresti Daca va intrebati cat mai dureaza pana cand vom putea zbura ca sa nu mai pierdem orele din trafic, raspunsul ar fi doar. Neurosavantii au gasit primele dovezi conform carora animalele pot recrea evenimente din trecut Cercetatorii de la Universitatea Indiana au relatat ca au gasit primele dovezi care arata ca si animalele pot recrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )