Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO Poza zilei de la FED Cup. Cum a fost surprins Ilie Nastase ieri la meciurile fetelor noastre

Adevărul Adevărul,
FOTO Poza zilei de la FED Cup. Cum a fost surprins Ilie Nastase ieri la meciurile fetelor noastre

Ilie Nastase a condus in premiera echipa de FED Cup a Romaniei, care dupa prima zi este condusa cu 2-0 de echipa Belgiei. continuă pe Adevărul

Jenant! Cum se implica Ilie Nastase la echipa de FED Cup a Romaniei si care este de fapt rolul lui in relatia cu fetele

Numirea lui Ilie Nastase in functia de capitan nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup a fost surprinzatoare, dar a fost justificata prin faptul ca la experienta lui, fostul lider ATP poate da sfaturi fetelor la antrenamente, poate stabili cine e mai in forma si, desigur, poate discuta altfel cu arbitrii de la inaltimea numelui sau. Numai ca.

FOTO Ilie Nastase le-a sorbit din ochi! Fetele noastre au impresionat la dineul oficial dinaintea meciului de FED Cup

Romania va intalni Belgia in acest weekend, in FED Cup, meciurile urmand a avea loc la Sala Polivalenta, de la Bucuresti.

FED CUP: infrangere pentru Monica Niculescu in primul meci al duelului cu Belgia

Vesti proaste pentru iubitorii tenisului din Romania. in primul meci al confruntarii Romania-Belgia din Fed Cup, Monica Niculescu a fost infranta cu 3-6 4-6 de catre Kirsten Flipkens, i.

Greseala care a revoltat toata lumea: Americanii au pus imnul Germaniei Naziste inainte de meciul de FED Cup dintre cele doua tari (VIDEO)

Gafa de zile mari la meciul de Fed Cup gazduit de Statele Unite ale Americii, in compania Germaniei. Jucatoarele de tenis ale echipei oaspete au fost intampinate la debutul duelului cu versurile.

Romania eliminata din FED Cup: Irina Begu pierde al treilea meci consecutiv disputat de fete impotriva Belgiei

Irina Begu nu a putut salva Romania in meciul din Grupa II Mondiala din FED Cup. Dupa ce sambata Monica Niculescu a fost invinsa cu 3-6 4-6 de Kirsten Flipkens, iar Sorana Cirstea a.

Zi neagra pentru Romania in FED Cup: Sorana Cirstea a pierdut la randul sau meciul, iar Belgia se desprinde la 2-0

Sansele Romaniei de prinde barajul pentru calificarea in Grupa 1 Mondiala la Fed Cup scad dramatic. Dupa ce Monica Niculescu a fost invinsa in primul meci cu 3-6 4-6 de Kirsten Flinpkens, a ve.

FED CUP: Romania-Belgia 1-3. Sorana Cirstea si Monica Niculescu obtin o victorie de onoare la dublu spulberandu-si adversarele in mai putin de o ora

Disputa dintre Romania si Belgia din Grupa II Mondiala din FED Cup s-a incheiat duminica cu singura victoria a romanecelor. Sorana Cirstea si Monica Niculescu au reusit sa aduca la du.

De ce nu a jucat Irina Begu in prima zi la FED Cup, in duelul cu Belgia. Antrenorul ei face lumina in acest caz

In absenta Simonei Halep, care este accidentata, toata lumea s/ar fi asteptat ca Irina Begu sa fie racheta numarul 1 a Romaniei in meciul cu Belgia, din FED Cup.

Cirstea si Niculescu au castigat cu Flipkens si Zanevska. Partida cu Belgia din Fed Cup s-a incheiat 1-3

Perechea Sorana Cirstea/Monica Niculescu a invins, duminica, in ultimul meci al intalnirii de Fed Cup Romania - Belgia, cuplul Kirsten Flipkens/Marina Zanevska, scor 6-2, 6-0. Confruntarea dintre cele doua echipe, desfasurata la Bucuresti, s-a incheiat astfel 1-3.

Iese Monica, intra Irina! Schimbari de ultim moment in echipa de Fed Cup

Desi Monica Niculescu trebuia sa o infrunte pe Yanina Wickmayer, in cel de-al treilea meci al duelului Romania - Belgia, la Fed Cup, staff-ul Romaniei a operat o modificare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )