Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Prima ninsoare din 2019. Timisoara a imbracat din nou haine albe. Ce spun meteorologii ca ne asteapta zilele urmatoare

Adevărul Adevărul,
FOTO Prima ninsoare din 2019. Timisoara a imbracat din nou haine albe. Ce spun meteorologii ca ne asteapta zilele urmatoare

Ziua de sambata, 5 ianuarie, a adus din nou zapada multa in Banat. Timisoara a fost acoperita de un strat gros de zapada. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Prima ninsoare din 2019. Timisoara a imbracat din nou haine albe. Ce spun meteorologii ca ne asteapta zilele urmatoare

Ziua de sambata, 5 ianuarie, a adus din nou zapada multa in Banat. Timisoara a fost acoperita de un strat gros de zapada.

ROBOR la 3 luni scade in prima sedinta din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, a scazut in prima sedinta a acestui an, desfasurata pe 3 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai jos cum a.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Sarbatoare mare in prima vineri din an

Sarbatoare mare in prima vineri din an. Ce Sfinti sunt praznuiti pe 4 ianuarie. Citeste mai mult pespynews. ro .

Chelsea anunta primul mare transfer din 2019

Echipa londoneza Chelsea, patronata de Roman Abramovici, a mutat prima pe piata transferurilor in noul an.

Eclipse 2019! Ce schimbari puternice vor aduce cele 5 eclipse din 2019? Prima eclipsa Duminica6 ianuarie, mesajul pentru zodia ta!

Eclipse 2019. In 2019 vor avea loc cinci eclipse. Ce are astrologia de spus despre ele ? Daca ai simtit ca stagnezi, ca nu esti motivat sau esti plictisit cu ce se intampla acum in viata ta, nu iti face griji. 2019 are.

Prima eclipsa de soare din 2019: Cand va avea loc si de unde este vizibila

Prima eclipsa de soare din 2019 va avea loc duminica, 6 ianuarie. Este vorba despre o eclipsa partiala de soare care va fi vizibila doar dintr-o zona restransa a planetei, informeaza Libertatea. Astfel,.

VINE iNTUNERICUL! Prima eclipsa de soare din 2019: Cand va avea loc si de unde este vizibila

Prima eclipsa de soare din 2019 va avea loc duminica, 6 ianuarie. Este vorba despre o eclipsa partiala de soare care va fi vizibila doar dintr-o zona restransa a planetei, informeaza Libertatea. Astfel,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )