Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Simona Halep si-a satisfacut cea mai mare pofta in ziua libera de la Wimbledon. Cand va avea loc duelul de foc contra Viktoriei Azarenka

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep si-a satisfacut cea mai mare pofta in ziua libera de la Wimbledon. Cand va avea loc duelul de foc contra Viktoriei Azarenka

Simona Halep face un turneu foarte bun la actuala editie a Grand Slamului de la Wimbledon si este calificata in optimile de finala. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cea mai mare mortalitate infantila si cele mai mici cheltuieli pentru educatie si sanatate din UE

Romania are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila si cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei dintre toate statele membre. Totusi, tara noastra a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata un raport realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Bithumb a fost victima unui atac cibernetic

Cea mai mare bursa de Bitcoin si Eter din Coreea de Sud, Bithumb, este subiectul unei investigatii dupa ce a recunoscut ca unul dintre computerele angajatilor sai a suferit un atac cibernetic, potrivit presei internationale.

SIMONA HALEP, MARGINALIZATA LA WIMBLEDON !!! SCANDALOS!! A FOST TRIMISA DE ORGANIZATORII BRITANICI SA... !!! (FOTO)

Simona Halep, jucatoare de tenis cu sanse reale de a deveni numarul 1 dupa incheierea turneului, a fost trimisa de organizatori sa joaca pe Terenul numarul doi, adica a trebia arena de la Wimbledon. Pe de.

Halep: Azarenka este o adversara dificila si o mare campioana. Nu am nimic de pierdut, trebuie sa profit de sansa mea

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, ca Victoria Azarenka, urmatoarea sa adversara, este o mare campioana. Halep considera ca meciul cu sportiva din Belarus va fi dificil, chiar daca Azarenka a avut o pauza de aproape un an.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

Ce spune Simona Halep despre varianta de a deveni cea mai buna din lume si ce regret are vizavi de acest obiectiv

Simona halep poate deveni noul numar 1 mondial dupa turneul de la Wimbledon, insa doar daca sunt indeplinite anumite conditii care nu depinde numai de ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )