Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Adevărul Adevărul,
Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania, tara cu cea mai mare mortalitate infantila si cele mai mici cheltuieli pentru educatie si sanatate din UE

Romania are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila si cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei dintre toate statele membre. Totusi, tara noastra a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata un raport realizat de Institutul National de Statistica INS).

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Izolati in Romania, popas final: cea mai mica scoala din tara prezentata in ultimul episod al seriei de reportaje

Seria Izolati in Romania ajunge la final cu ultimul reportaj in care este prezentata cea mai mica scoala din tara, aflata la granita cu Ucraina.

Rata de inactivitate a femeilor este in Romania cu 76% mai mare decat in randul barbatilor

Rata de inactivitate economica in cazul femeilor din tara noastra este cu 76% mai mare decat cea consemnata in randul barbatilor, informeaza Blocul National Sindical BNS), citand datele Eurostat.

FOTO Simona Halep si-a satisfacut cea mai mare pofta in ziua libera de la Wimbledon. Cand va avea loc duelul de foc contra Viktoriei Azarenka

Simona Halep face un turneu foarte bun la actuala editie a Grand Slamului de la Wimbledon si este calificata in optimile de finala.

Bithumb a fost victima unui atac cibernetic

Cea mai mare bursa de Bitcoin si Eter din Coreea de Sud, Bithumb, este subiectul unei investigatii dupa ce a recunoscut ca unul dintre computerele angajatilor sai a suferit un atac cibernetic, potrivit presei internationale.

Marea Bariera de Corali, cel mai mare organism viu, declarata moarta de cercetatori

Marea Bariera de Corali a fost declarata moarta, dupa 25 de milioane de ani de viata. Era cea mai mare structura de organisme vii. intinsa pe o suprafata de peste 340. 000 de kilometri patrati,.

De ce aspecte legale si fiscale trebuie sa tina cont companiile atunci cand isi deschid centre regionale de operatiuni in Romania

Cu o crestere a PIB de 4,8% in 2016 si cea mai mare rata de crestere in 2017 in randul tarilor UE, Romania a devenit o destinatie tot mai atractiva pentru centrele regionale de operatiuni. Climatul fiscal si juridic, alaturi de pozitia geografica si forta de munca bine pregatita, dar nu foarte costisitoare, sunt ingrediente-cheie care contribuie la atractivitatea Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )