Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Stiinta a coborat in strada la Zalau. Cei mai inventivi elevi - premiati

Adevărul Adevărul,
FOTO Stiinta a coborat in strada la Zalau. Cei mai inventivi elevi - premiati

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau si-a desemnat sambata, 16 mai, castigatorii. Elevi din Cluj, Mures, Tulcea, Valcea si, bineinteles, Salaj, au concurat pentru premiile puse in joc de organizatori. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

Cei mai multi dintre romani sustin in continuare existenta unei relatii calme intre presedinte si premier, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de Adevarul. Astfel, Barometrul INSCOP Research referitor la.

Cei mai buni elevi informaticieni ai tarii vin la Buzau pentru Olimpiada de Tehnologia Informatiei

Cei mai buni elevi pasionati de informatica din tara vin joi la Buzau, unde va avea loc Olimpiada Nationala de Tehnologia Informatiei. La competitia scolara programata in perioada 14-17 mai la competitie sunt asteptati peste 200 de elevi si insotitorii lor, din 41 de judete ale tarii.

Cei mai autentici reprezentanti ai bluesului de odinioara

Reprezentantii de odinioara ai bluesului au constituit prototipul rockerilor de mai tarziu: bateau drumul de la un oras la altul, isi cantau melodiile si traiau la limita legii sau chiar dincolo de ea. Wiskey-ul si femeile n-au facut decat sa dea si mai multa savoare acestui univers muzical. Un top al celor mai autentici reprezentanti al ei .

Cei mai buni tintasi chemati sa-si dovedeasca priceperea la Talerul de Aur. Este primul concurs de tir organizat de vanatorii botosaneni

Toti cei care detin legal o arma de vanatoare, sunt chemati sa se intreaca la tras cu pusca in cadrul unui eveniment in premiera la Botosani. in poligonul de la Copalau va fi organizat concursul de tir, Talerul de aur.

Europa, continentul cu cei mai multi fumatori

Cea mai raspandita dependenta de pe Pamant este fumatul, 22,5% din adultii din lume fiind fumatori, se arata intr-un studiu efectuat de cercetatoarea Linda Gowing de la Universitatea din Adelaide Australia), informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )