Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

B1 B1,
Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

Cei mai multi dintre romani sustin in continuare existenta unei relatii calme intre presedinte si premier, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de Adevarul. Astfel, Barometrul INSCOP Research referitor la. continuă pe B1

Europa, continentul cu cei mai multi fumatori

Cea mai raspandita dependenta de pe Pamant este fumatul, 22,5% din adultii din lume fiind fumatori, se arata intr-un studiu efectuat de cercetatoarea Linda Gowing de la Universitatea din Adelaide Australia), informeaza Agerpres.

Sondaj CSCI: 74 la suta dintre romani considera ca SUA ne vor apara de Rusia

Daca Rusia va ataca Romania, Statele Unite ne vor apara, considera 74 la suta dintre cetatenii Romaniei. Aceasta idee reiese dintr-un sondaj de opinie recent publicat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic.

Peste 50.000 de romani vor pleca in vacanta de Rusalii

Peste 50. 000 de romani vor pleca in vacanta de Rusalii, cu 25% mai multi decat anul trecut, intrucat vor putea profita de un week-end prelungit si se anunta vreme buna, estimeaza agentia Paralela 45.

Circa 50.000 de romani vor pleca in vacanta de Rusalii

Circa 50. 000 de romani vor pleca in vacanta de Rusalii, numarul acestora fiind cu 25% mai mare decat anul trecut, intrucat vor putea profita de un weekend prelungit si se anunta vreme buna.

Cei mai buni elevi informaticieni ai tarii vin la Buzau pentru Olimpiada de Tehnologia Informatiei

Cei mai buni elevi pasionati de informatica din tara vin joi la Buzau, unde va avea loc Olimpiada Nationala de Tehnologia Informatiei. La competitia scolara programata in perioada 14-17 mai la competitie sunt asteptati peste 200 de elevi si insotitorii lor, din 41 de judete ale tarii.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca alimentele se vor ieftini dupa reducerea TVA

Aproape 60% din romani se asteapta ca preturile alimentelor si ale bauturilor nealcoolice sa fie mai mici dupa reducerea TVA de la 24% la 9% incepand cu 1 iunie, respectandu-se integral sau partial scaderea taxei, releva barometrul INSCOP Research.

INFOGRAFIE Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca alimentele se vor ieftini dupa reducerea TVA

Aproape 60% din romani se asteapta ca preturile alimentelor si ale bauturilor nealcoolice sa fie mai mici dupa reducerea TVA de la 24% la 9% incepand cu 1 iunie, respectandu-se integral sau partial scaderea taxei, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul.

Sondaj Inscop: Presedintele Iohannis conduce in clasamentul increderii. Premierul Ponta, depasit de fostul sef al SRI, George Maior

Dupa mai mult de patru luni de la preluarea mandatului, presedintele Klaus Iohannis isi pastreaza prima pozitie in topul increderii in personalitati publice. Un sodaj Inscop realizat la comanda cotidianului Adevarul, arata ca 65% dintre respondenti declara ca au incredere multa si foarte multa in presedinte 64,6% in februarie 2015).

Politic Show: Sondaj INSCOP: Maior l-a depasit pe Ponta la incredere; Cum au jucat parlamentarii alba-neagra cu legea ANI; Parlamentul incearca sa legifereze aberatia Mircea Diaconu

Gorghiu ii raspunde lui Ponta: Face declaratii iresponsabile. Voi fi nevoita sa-l acuz ca favorizeaza infractori. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a raspuns. Tariceanu s-a plans sefilor de Ambasade straine de actiunile Justitiei: Spectacolul catuselor inlatura prezumtia de nevinovatie. Cei doi presedinti.

INFOGRAFIE Sondaj: INSCOP Maior l-a depasit pe Ponta la incredere

Barometrul INSCOP Research arata ca increderea romanilor in presedintele Iohannis creste in continuare si ca fostul sef al SRI l-a depasit pe premierul Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )