Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Top 10 cautari populare pe Google in 2012.

România Liberă România Liberă,
FOTO Top 10 cautari populare pe Google in 2012.

Google anunta astazi traditionalul Zeitgeist spirit al vremurilor), care arata tendinte bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. In acest an, cele mai populare cautari arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se face? sau ce este? Cea mai mare crestere in cautari, comparativ cu anul 2011, a fost inregistrata de Creative Monkeyz, urmata de interesul in continuare crescut pentru rezultatele la bacalaureat. In . continuă pe România Liberă

FOTO Top 10 cele mai cautate retete de mancare pe Google in 2012.

In 2012, cautarile efectuate de romani pe Google arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se pegatesc diverse feluri de mancare, releva traditionalul top Zeitgeist publicat de compania Google la sfarsit de an. Mancarea preferata a romanilor, asa cum reiese din cautari, este salamul de biscuiti. Ciorba de perisoare si pizza se afla, de asemenea, printre mancarurile preferate ale romanilor. Vizualizati galeria foto de mai sus pentru .

FOTO TOP cele mai bune telefoane mobile pentru realizarea de fotografii.

Camerele foto ale telefoanelor sunt din ce in ce mai performante, din aceea multi utilizatori folosesc dispozitivele mobile pentru realizarea si editarea de fotografii. Modelul Nokia 808 PureView are cea mai performanta camera foto disponibila la un telefon mobil prezent pe piata locala, cu un senzor de 41 MP, insa sistemul de operare Symbian, permite instalarea unui numar foarte mic de aplicatii mobile. De aceea, specialistii The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila .

Ce au cautat romanii pe Google in 2012 - de la Robotzi, pana la bacalaureat si de la salam de biscuiti la cum se saruta

Google a publicat marti traditionalul Zeitgeist spirit al vremurilor), care arata tendinte bazate pe cautari efectuate in Romania in anul 2012. In acest an, cele mai populare cautari arata interesul in crestere pentru divertisment, personalitati, fotbal, dar si curiozitati legate de cum se face? sau ce este? Cea mai mare crestere in cautari, comparativ cu anul 2011, a fost inregistrata de Creative Monkeyz, creatorii clipurilor cu Robotzi, urmata de interesul in continuare crescut pentru rezultatele la bacalaureat.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )