Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO TOP cele mai bune telefoane mobile pentru realizarea de fotografii.

România Liberă România Liberă,
FOTO TOP cele mai bune telefoane mobile pentru realizarea de fotografii.

Camerele foto ale telefoanelor sunt din ce in ce mai performante, din aceea multi utilizatori folosesc dispozitivele mobile pentru realizarea si editarea de fotografii. Modelul Nokia 808 PureView are cea mai performanta camera foto disponibila la un telefon mobil prezent pe piata locala, cu un senzor de 41 MP, insa sistemul de operare Symbian, permite instalarea unui numar foarte mic de aplicatii mobile. De aceea, specialistii The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila . continuă pe România Liberă

Agentia 23 a creat cele mai bune spoturi TV ale anului 2012

In cadrul galei Art Director's Club Awards, trofeul de aur pentru cele mai bune spoturi TV ale anului a fost acordat de catre un juriu de 15 directori de creatie romani, arata un comunicat de presa.

FOTO Top 2012: Orasele cu cea mai buna infrastructura din lume.

Centrele europene domina din nou clasamentul oraselor cu cea mai buna infrastructura din lume, dupa cum reiese din ultimul studiu realizat de compania de consultanta Mercer in 2012. Cu toate acestea, pe primul loc in top se afla orasul Singapore. Infrastructura din orasele germane si daneze este printre cele mai bune din lume, datorita facilitatilor din aeroporturi, gradului de conectivitate international si local, precum si datorita unui standard ridicat al serviciilor publice, a declarat .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine! Un sezon plin de surprize!

Singur pe lume, George Boghian si-a pus toate sperantele in participarea la emisiunea care a schimbat atatea destine triste, Dansez pentru tine. A trecut de la extazul de a fi selectat printre concurenti, la agonia de a-si vedea lupta in ringul visurilor luand sfarsit atunci cand partenera alaturi de care a intrat in competitie, Monica Davidescu, s-a accidentat extrem de grav in timpul repetitiilor. Roxana Ionescu a fost cea care i-a sarit in ajutor, cea care i-a promis actritei ca-i va duce baiatul in finala si cea care l-a sustinut pas cu pas pentru castigarea marelui premiu, in valoare de 60. 000 de euro si a trofeului emisiunii. Continue reading .

Seful Politiei Romane, despre incidentele pe timpul votului: Cele mai multe au fost in Bucuresti, Buzau si Olt

Seful Politiei Romane, chestorul-sef Petre Toba, a precizat, duminica dupa-amiaza, in cadrul unei videoconferinte care a avut loc la sediul MAI, ca cele mai multe incidente inregistrate pe timpul votului au.

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

Cele mai PUTERNICE cutremure din lume. Unde se produc si din ce cauza

Cele mai puternice cutremure din lume se produc in zonele de subductie unde placile tectonice aluneca unele sub altele - n. r. ) care se intersecteaza cu zone de fracturi oceanice, un fel de rani uriase pe.

Razvan Rat este jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

Razvan Rat devine jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul echipei Sahtior Donetk Razvan Rat a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor.

Kanye West si Jay-Z, printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Grammy 2013.

Reprezentantii National Academy of Recording Arts and Sciences, organizatia care decerneaza premiile Grammy, au celebrat, miercuri seara diversitatea din muzica, intrucat sase artisti din genuri muzicale diferite, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la premiile Grammy 2013, informeaza Mediafax. Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford Sons si grupul fun. sunt artistii care au fost nominalizati in sase categorii, .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )