Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Topul celor mai frumosi brazi de Craciun din Europa. Primul loc este ocupat de o constructie metalica

Adevărul Adevărul,
FOTO Topul celor mai frumosi brazi de Craciun din Europa. Primul loc este ocupat de o constructie metalica

Brazii impodobiti reprezinta simbolul Craciunului si fac parte din atractiile targurilor de Craciun. Iata un top al celor mai frumosi pomi de Craciun din Europa. continuă pe Adevărul

FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Targurile de Craciun din Romania devin tot mai spectaculoase, iar numarul lor creste de la an la an. Desi aceasta-i o traditie cu vechime in restul Europei, la noi a ajuns abia in ultimul deceniu, dar nu se lasa cu nimic mai prejos.

2019: Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram

Vedeta TV si proprietara unei companii de cosmetice 8213; Kylie Jenner, membra a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta castigand cate 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

USR: Romania - locul 4 in topul celor mai corupte tari UE

Romania ocupa locul al patrulea in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana, un clasament care poate fi schimbat in viitor, sustine USR, intr-un mesaj transmis de Ziua internationala anticoruptie, amintind ca acest partid a initiat cea mai de succes initiativa din ultimii 30 de ani - Fara Penali in functii publice, relateaza Agerpres.

Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram, in 2019. O postare numarului 1 mondial costa peste un milion de dolari

Social Media se afla intr-o crestere permanenta datorata numarului de utilizatori, iar influencerii au devenit printre cei mai bine platiti oameni din lume. intr-un top al celor mai influente persoane pe.

Topul celor mai indragite piese ale trupei Roxette VIDEO

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit pe 9 decembrie, la varsta de 61 de ani, insa piesele celebrului duo pop-rock din Halmstad, Suedia, vor dainui mult timp de acum inainte in inimile fanilor grupului.

A fost ales cel mai frumos targ de Craciun din Europa: Cluj-Napoca e la loc de cinste in top 20

Organizatia European Best Destinations EBD) a anuntat care este cel mai frumos targ de Craciun din Europa, titlu atribuit pe baza voturilor a sute de pasionati de calatorii din intreaga lume. in top 20 este inclus si cel din Cluj-Napoca.

Facebook nu mai este in top 10 al celor mai bune locuri unde sa lucrezi

Facebook Inc a cazut de pe locul sapte pe locul 23 in topul celor mai bune locuri unde sa lucrezi in 2020, un clasament realizat de Glassdoor, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din lume, transmite Reuters.

Imagini revoltatoare au fost surprinse la Targul de Craciun din Baia Mare. Ce a facut un comerciant in vazul tuturor - VIDEO

Angajatul unuia dintre standurile alimentare de la Targul de Craciun din Baia Mare a fost filmat in timp ce amesteca aluatul cu o bormasina.

Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Targul de Craciun Bucuresti s-a deschide joi, 28 noiembrie 2019, in Piata Constitutiei si atunci a fost pornit iluminatul festiv de sarbatori, din Capitala. Spectacolul de deschidere de pe 28 noiembrie a fost sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana & Banda Agurida. Targul se afla la cea de-a treisprezecea editie .

6.6 milioane de dolari pentru monopostul cu care Michael Schumacher a cstigat titlul mondial din Formula 1 n 2002

F2002, cu care Michael Schumacher s-a impus in Formula 1 in sezonul 2002, a fost vanduta la licitatie cu o suma impresionanta. Cele peste 6. 6 milioane de dolari oferite de doritor plaseaza tranzactia pe locul doi in topul celor mai scumpe monoposturi cedate la o licitatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )