Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Topul celor mai vizitate muzee romanesti in 2013

Adevărul Adevărul,
FOTO Topul celor mai vizitate muzee romanesti in 2013

Pe primele locuri in topul celor mai vizitate institutii muzeale din Romania in 2013 sunt Castelul Bran si Complexul National Muzeal Astra din Sibiu, atragand impreuna peste 860. 000 de persoane in acest an, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Topul celor mai piratate filme din 2013. Hobbitul: O calatorie neasteptata', pe primul loc

Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat indeaproape de Django dezlantuit/ Django Unchained, Furios si iute 6/ Fast Furious 6.

Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume a fost prezentat si comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe liderul de anul trecut,.

O destinatie din Romania, in topul celor mai uimitoare atractii turistice din lume

Exista cateva atractii turistice pe care niciun pasionat de calatorii nu le poate rata, precum Turnul Eiffel, Vatican sau Westminster Abbey. Insa in lume sunt si alte destinatii uimitoare, cunoscute de cele mai multe ori doar de localnici, scrie.

FOTO VIDEO Topul celor mai populare filme si al celor mai indragite personaje de pe Facebook

Cea de-a sasea parte a francizei Furios si iute, care ii are ca protagonisti pe Van Diesel si Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reteaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetari realizate de firma de monitorizare sociala Expion, dupa cum informeaza dailymail. co. uk.

Top: cel mai vizitat muzeu din Romania este133;Castelul Bran sau Antipa?

Castelul Bran si Complexul National Muzeal Astra din Sibiu sunt cele mai vizitate institutii muzeale din Romania in 2013, atragand impreuna peste 860. 000 de persoane in acest an.

Business report: Harta celor mai bine platite joburi in Europa pentru care se cauta urgent romani; Cea mai bogata femeie din Romania a pierdut jumatate din avere; Cele mai bune dobanzi la depozite. Care este topul bancilor si cat castigi

Sapunul de rufe Cheia din Transilvania ia cu asalt Ungaria. Va mai amintiti de sapunurile Cheia produse inainte de 1989? La aproape un sfert de secol de la Revolutie, un baimarean le va exporta in Europa, Rusia si Statele Unite. tatul roman a pierdut dreptul de proprietate asupra marcii, lansata in 1886. Un baimarean cu initiativa a inregistrat-o pe numele fiicei sale la OSIM. Cautam nobletea, asa ca am inregistrat marca la OSIM. E un cadou pentru fetita noastra, Calina, povesteste Alin Lazlo, care produce de ani buni sapunuri si detergenti bio in Baia Mare, scrie EVZ. ro Evenimentele care au marcat comertul alimentar in 2013. Iata cinci momente-cheie si decizii care au dus la cresterea celor mai mari afaceri.

Selfie, ales drept cel mai enervant cuvant din 2013

Universitatea din Michigan a dat publicitatii lista celor mai enervante cuvinte din 2013, in fruntea careia se afla cuvantul selfie, scrie Daily Mail. Termenul care desemneaza o fotografie pe care utilizatorul.

Game of Thrones, cel mai piratat serial in 2013

Game of Thrones, Breaking Bad si The Walking Dead ocupa primele trei pozitii in topul celor mai piratate seriale de televiziune ale anului 2013.

Dopajul in 2013: soc pentru atletismul mondial, dupa depistarea pozitiva a lui Tyson Gay si Asafa Powell

Sprintul mondial a fost afectat in 2013 de cazurile de dopaj ale americanului Tyson Gay si jamaicanului Asafa Powell, ocupantii locurilor doi si patru in topul celor mai rapizi atleti din istorie pe distanta de 100 de metri, se arata intr-o retrospectiva.

Ponta, pe Facebook: Urez La Multi Ani tuturor celor care au urmarit in 2013 acest cont.

Premierul Victor Ponta a tinut sa faca urari prietenilor de pe Facebook. El spune ca a sters insultele si isi insuseste criticile si ca intelege ca are o datorie fata de toti romanii. De la unul dintre izvoarele noastre nationale - Sarmizegetusa Regia - urez La Multi Ani tuturor celor care au urmarit in 2013 acest cont de Facebook prieteni, colegi, critici, utilizatori ai internetului sau doar curiosi)! Le multumesc pentru laude si incurajari, am incercat sa inteleg si insusesc .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )