Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO VIDEO Topul celor mai populare filme si al celor mai indragite personaje de pe Facebook

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Topul celor mai populare filme si al celor mai indragite personaje de pe Facebook

Cea de-a sasea parte a francizei Furios si iute, care ii are ca protagonisti pe Van Diesel si Paul Walker, a fost desemnat cel mai popular film pe reteaua de socializare Facebook, potrivit unei cercetari realizate de firma de monitorizare sociala Expion, dupa cum informeaza dailymail. co. uk. continuă pe Adevărul

Topul celor mai piratate filme din 2013. Hobbitul: O calatorie neasteptata', pe primul loc

Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat indeaproape de Django dezlantuit/ Django Unchained, Furios si iute 6/ Fast Furious 6.

FOTO Topul celor mai vizitate muzee romanesti in 2013

Pe primele locuri in topul celor mai vizitate institutii muzeale din Romania in 2013 sunt Castelul Bran si Complexul National Muzeal Astra din Sibiu, atragand impreuna peste 860. 000 de persoane in acest an, informeaza Mediafax.

Topul celor mai puternici oameni din lume, prezentat in emisiunea Subiectiv

Topul Forbes al celor mai puternici oameni din lume a fost prezentat si comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe liderul de anul trecut,.

O destinatie din Romania, in topul celor mai uimitoare atractii turistice din lume

Exista cateva atractii turistice pe care niciun pasionat de calatorii nu le poate rata, precum Turnul Eiffel, Vatican sau Westminster Abbey. Insa in lume sunt si alte destinatii uimitoare, cunoscute de cele mai multe ori doar de localnici, scrie.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014: supereroi si mari actori ai Hollywoodului

Nymphomaniac, Lupul de pe Wall Street, Robocop si Hobbitul 3 sunt doar cateva dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014.

Business report: Harta celor mai bine platite joburi in Europa pentru care se cauta urgent romani; Cea mai bogata femeie din Romania a pierdut jumatate din avere; Cele mai bune dobanzi la depozite. Care este topul bancilor si cat castigi

Sapunul de rufe Cheia din Transilvania ia cu asalt Ungaria. Va mai amintiti de sapunurile Cheia produse inainte de 1989? La aproape un sfert de secol de la Revolutie, un baimarean le va exporta in Europa, Rusia si Statele Unite. tatul roman a pierdut dreptul de proprietate asupra marcii, lansata in 1886. Un baimarean cu initiativa a inregistrat-o pe numele fiicei sale la OSIM. Cautam nobletea, asa ca am inregistrat marca la OSIM. E un cadou pentru fetita noastra, Calina, povesteste Alin Lazlo, care produce de ani buni sapunuri si detergenti bio in Baia Mare, scrie EVZ. ro Evenimentele care au marcat comertul alimentar in 2013. Iata cinci momente-cheie si decizii care au dus la cresterea celor mai mari afaceri.

O clujeanca a castigat o bursa Cambridge acordata celor mai buni dascali de engleza din lume

Catalina Cocan, profesoara la Scoala Alexandru Vaida-Voevod din Cluj-Napoca, a castigat, la finalul lunii decembrie, o bursa acordata de Universitatea Cambridge celor mai buni dascali de engleza din lume. Cinci astfel de burse sunt acordate in fiecare an profesorilor din toata lumea care predau engleza ca limba straina.

Cele mai bune 10 filme ale lui 2013

Daca Ronin 47 a fost desemnat cel mai nereusit film al anului 2013, iata ca Gravity, American Hustle si The Wolf of Wall Street se afla la polul opus, ocupand primele trei pozitii in clasamentul celor mai bune filme!.

FOTO VIDEO Revelion 2014 la Oradea. Oradenii nu s-au putut bucura de focul de artificii din cauza cetii

Piata Unirii a fost luata cu asalt de oradenii care au ales sa intampine noul an in centrul orasului, admirand mult asteptatul foc de artificii. Din pacate, si in acest an, ceata densa nu le-a permis celor prezenti sa se bucure de spectacol. Astfel, artificiile s-au vazut foarte slab sau aproape deloc.

FOTO-VIDEO Mii de slatineni au petrecut Revelionul 2014 in centrul orasului

Centrul municipiului Slatina a fost luat cu asalt, in Noaptea dintre Ani, de catre mii de locuitori ai urbei care au vrut cu tot dinadinsul sa petreaca in strada trecerea in noul an 2014. inarmati cu sticle si pahare de sampanie, acestia au participat, mai intai, la un spectacol organizat de municipalitate, dupa care, la miezul noptii, au numarat impreuna ultimele secunde din anul 2013. Un spectaculos foc de artificii a marcat marele moment.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3001 seconds )