Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Trafic ingreunat in vama Giurgiu din cauza ninsorii si a autoritatilor bulgare

Adevărul Adevărul,
FOTO Trafic ingreunat in vama Giurgiu din cauza ninsorii si a autoritatilor bulgare

Ninsoarea a provocat miercuri probleme in punctul de trecere a frontierei Giurgiu Ruse. Zeci de tiruri au asteptat sa treaca Podul Prieteniei in Bulgaria, dupa ce autoritatile de la nord de Dunare au folosit un singur cantar pentru autovehiculele cu gabarit depasit. continuă pe Adevărul

Traficul spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, din cauza ninsorii

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, mai multi soferi care au ramas cu masinile blocate in zapada fiind ajutati de jandarmii montani, informeaza Mediafax.

Circulatia spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii viscolite

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, soferii ramasi blocati cu masinile in zapada fiind ajutati de jandarmi montani,.

Trafic ingreunat din cauza ninsorii. Drumurile nationale din cinci judete sunt afectate

Traficul este ingreunat, marti dimineata, pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri. Nu.

Prima furtuna de zapada a provocat haos in trafic. Sute de accidente, din cauza ninsorilor abundente

Prima furtuna de iarna a sezonului a venit mult mai devreme decat era asteptata, in vestul Statelor Unite. Sute de accidente au fost raportate din cauza ninsorilor abundente. Iar in est, americanii au parte de.

Mai multe localitati din sase judete din sudul tarii au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii

Ninsoarea si viscolul au lasat fara curent electric, miercuri, 16 localitati din judetele Dambovita, Olt, Mehedinti, Giugriu, Valcea si Dolj. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, echipele de la.

Avarii la retelele de distributie a energiei electrice si caderi de piatra pe DN 57 la Dubova din cauza ninsorii

Din cauza zapezii cazute in ultimele ore in judetul Mehedinti, patru localitati au ramas fara energie electrica, iar un drum a fost blocat partial.

Studiu: Activitatea sexuala a britanicilor, redusa din cauza influentei internetului

Activitatea sexuala a britanicilor s-a redus din cauza preocuparilor financiare si a influentei internetului, se arata intr-un studiu publicat de revista The Lancet. Studiul are la baza un sondaj realizat.

Branul nu poate fi statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a DN 73

Localitatea Bran nu poate sa devina statiune turistica de interes national, din cauza starii proaste a Drumului National 73, care traverseaza zona, si a lipsei unei statii proprii de ambulanta, desi la.

Film scurt pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil

O competitie din Irlanda pe tema distragerii la volan din cauza telefonului mobil a premiat cu locul 1 un clip video conceput in stilul jocului Grand Theft Auto V. Filmul scurt se numeste Wheelman si este de vazut.

Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din cinci judete, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului, intre kilometri .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )