Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mai multe localitati din sase judete din sudul tarii au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii

B1 B1,
Mai multe localitati din sase judete din sudul tarii au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii

Ninsoarea si viscolul au lasat fara curent electric, miercuri, 16 localitati din judetele Dambovita, Olt, Mehedinti, Giugriu, Valcea si Dolj. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, echipele de la. continuă pe B1

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de .

Codul Galben de NINSOARE a fost prelungit in sase judete din tara

Codul Galben de ninsoare a fost prelungit in sase judete din sudul tarii, pana miercuri la ora 21. Va continua sa ninga in judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt, Giurgiu si Teleorman. in vestul si sudul.

Circulatie ingreunata pe drumuri din 12 judete, din cauza zapezii

Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni de drum inchise din cauza vremii, informeaza Mediafax.

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Timisoara asteapta prima zapada. Vor fi mai multe strazi pe lista de deszapezire

In mai multe zone din tara a inceput sa ninga. Nu va scapa nici Timisoara, unde prima ninsoare este asteptata sa vina. Cei de la Primarie spun ca s-au pregatit si nu vor fi luati prin surprindere de iarna.

16 de localitati din sudul tarii, fara curent electric din cauza viscolului si a ...

16 localitati din judetele Dambovita, Olt, Mehedinti, Giurgiu, Valcea, Dolj au ramas fara curent electric, in urma ninsorilor din ultimele 24 de ore, conform informarii Ministerului Administratiei si Internelor. Miercuri dimineata, echipaje de la Electrica au iesit pe teren pentru a remedia defectiunile. Citeste si: Bucuresti: 22 de accidente rutiere. In 3 sectoare, locatarii nu au apa calda si caldura In localitatile afectate de ninsoare, echipaje ISU intervin pentru inlaturarea efectelor .

Cod Galben de ninsori in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti

Meteorologii au emis un Cod Galben de ninsori pentru sudul tarii, inclusiv Bucuresti, in intervalul 26 noiembrie, ora 20 - 27 noiembrie, ora 14.

VIDEO Cod Galben de ninsori in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti

Meteorologii au emis un Cod Galben de ninsori pentru sudul tarii, inclusiv Bucuresti, in intervalul 26 noiembrie, ora 20 - 27 noiembrie, ora 14.

Trafic ingreunat din cauza ninsorii. Drumurile nationale din cinci judete sunt afectate

Traficul este ingreunat, marti dimineata, pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri. Nu.

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )