Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie: Sapte politisti raniti Cinci adolescenti au fost arestati

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie: Sapte politisti raniti Cinci adolescenti au fost arestati

Cinci adolescenti, inclusiv o tanara de 13 ani, au fost arestati dupa ce au ranit sapte politisti in timpul unui atac cu macete comis intr-un cinematograf din orasul Birmingham, informeaza Press Association, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

ATAC cu MACETE intr-un cinematograf din Marea Britanie. Cinci adolescenti, RESTATI - BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie. Atacatorii sunt cinci adolescenti, intre care si o fata de 13 ani, scrie Hotnews. in sala de cinema se aflau circa 100 de persoane. La fata.

Confruntare violenta intr-un cinematograf din Marea Britanie! Sapte politisti atacati cu arme albe

Cinci adolescenti britanici cu ranit sapte politisti in timpul unui atac cu macete care a avut loc intr-un cinematograf din Birmingham. Acestia au fost arestati. Politistii au fost chemati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ministrul Afacerilor Externe afirma ca, in cazul aglomerarii la sectiile din Marea Britanie, cetatenii vor fi redirectionati

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati la sectii din apropiere.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

FOTO VIDEO Iarna prinde teren: in judetul Buzau sunt 10 centimetri de zapada Cum arata la Balea Lac si pe Valea Prahovei

Vremea deosebit de rece a adus deja primii fulgi de zapada din aceasta iarna, iar vineri dimineata in judetul Buzau la Bisoca erau deja 10 centimetri de zapada. Camerele video de la gondola din Sinaia au inregistrat viscol la orele diminetii, iar zapada este prezenta si la Ranca, judetul Gorj, si La Balea Lac.

O romanca a fost condamnata la trei ani intr-un centru de detentie din Liverpool dupa ce a jefuit un batran hipoacuz si doi pensionari FOTO VIDEO

O romanca in varsta de 20 de ani, mama unui bebelus, a fost condamnata la trei ani intr-o institutie pentru tineri agresori din Liverpool dupa ce in septembrie 2018 jefuise un batran cu probleme auditive din oras si furase bani si bijuterii din casele a doi pensionari.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Diaspora VOTEAZA: Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra (FOTO, VIDEO)

Cozi de sute de persoanela doua sectii de votare din Stratford, Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, p.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Gestul impresionant al voluntarilor care ajuta soferii romani de TIR din Europa sa ajunga la vot

Mobilizare impresionanta a voluntarilor romani in mai multe tari din vestul Europei in sprijinul soferilor de TIR aflati prin parcari care nu pot ajunge la o sectie de vot.

FOTO VIDEO Doua persoane au murit si alte trei sunt ranite in urma unui grav accident pe E85

Accidentul a avut loc la iesirea din Focsani. in dreptul statiei de benzina Sima Bayer. La fata locului au venit mai multe echipaje de salvatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )