Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Cel putin 81 de persoane au murit in urma ploilor torentiale si alunecarilor de teren din Japonia, in timp ce alte cateva zeci sunt in continuare disparute, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

FOTO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate VIDEO

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

FOTO VIDEO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

Explozie puternica in Mexic: cel putin 19 persoane au decedat, iar alte 40 sunt grav ranite - VIDEO

Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma exploziilor produse la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec. Alejandro Ozuna.

Cel putin patru dintre copiii blocati in pestera in Thailanda au fost salvati

Cel putin patru dintre cei 12 baieti blocati, alaturi de antrenorul lor de fotbal, de doua saptamani, intr-o pestera in Thailanda au fost scosi la suprafata. Exista informatii neconfirmate oficial ca alti doi copii ar fi fost salvati.

Cel putin 21 de persoane au murit dupa ce o ambarcatiune cu turisti s-a rasturnat

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 35 sunt date disparute in apele din jurul insulei-statiune Phuket dupa ce o furtuna a rasturnat o barca plina de turisti, scrie The Guardian. Comandantul politiei.

EXPLOZIE CATASTROFALA: Cel putin 19 persoane au MURIT si alte ZECI au fost RANITE! Bilant de ultim moment

Explozii devastatoare a avut loc in Mexic, in Tultepec, in urma careia Cel putin 19 persoane, inclusiv membri ai echipelor de interventie, au murit, iar alte zeci au fost ranite. Exploziile au avut loc.

Cel putin 19 oameni au murit in Mexic in urma unei explozii la un depozit de artificii

Cel putin 19 persoane au murit joi intr-o serie de explozii la un depozit de artificii din Mexic, a precizat politia locala. Mai multi angajati, patru pompieri si doi ofiteri de politie care s-au grabit sa ajute si-au pierdut viata, in timp ce aproximativ 40 de persoane au fsot ranite, relateaza UPI.

FOTO VIDEO Urmarile furtunii din Capitala: strazi inundate, copaci doborati. Trotuar din Sectorul 3, curatat de vitenamezii care anvelopeaza un bloc

ISU Bucuresti - Ilfov a intervenit sambata in Capitala, care s-a aflat sub cod portocalliu de ploi si vijelii, pentru a ridica mai multi copaci cazuti pe carosabil sau pe masini si in cazul unor case si curti inundate.

Continua actiunile REZIST: Protestatarii BLOCHEAZA Soseaua Bucuresti - Ploiesti (FOTO, VIDEO)

Protestatarii rezist ies din nou in strada, vineri, in semn de protest fata de ultimele modificari ale codurilor penale. La ora transmiterii acestei stiri, mai multe persoane traverseaza trecerea de pietoni d.

VIDEO Inundatiile si alunecarile de teren au facut cel putin 50 de victime n Japonia, alte zeci de persoane sunt date disparute

Inundatiile si alunecarile de teren provocate de ploile din aceste zile au dus la moartea a cel putin 50 de oameni, in timp ce alte zeci de persoane sunt date disparute in Japonia, potrivit ultimului bilant, scrieBBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )