Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Cel mai mare bloc-turn din Vaslui, fara lift de patru ani: locatarii, prizonieri in propriile apartamente

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cel mai mare bloc-turn din Vaslui, fara lift de patru ani: locatarii, prizonieri in propriile apartamente

De patru ani, locatarii celui mai mare bloc-turn din municipiul Vaslui au liftul defect. Administratorul spune ca pentru reparatii ar fi nevoie de 50. 000 de lei, suma pe care nu are cum sa o stranga. continuă pe Adevărul

Cel mai mare bloc-turn din Vaslui nu mai are lift de patru ani

Vasluienii care locuiesc in cel mai mare bloc-turn din municipiu sunt nevoiti sa urce pana la 10 etaje pe scari, de patru ani, pentru ca liftul este nefunctional de tot atata vreme, relateaza ziarul Adevarul. Blocul are doua scari si 100 de apartamente si a fost prevazut cu doua lifturi, insa primul nu mai functioneaza inca din anii '90, potrivit sursei citate. Montarea unui lift nou costa 50. 000 de lei, iar locatarii nu pot strange aceasta suma, sustine administratorul.

GALERIE FOTO - Cel mai mare pod construit din PET-uri duce Timisoara in Cartea Recordurilor

Timisorenii vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mi mare pod construit din PET-uri dupa ce asociatia EcoStuff Romania a amplasat pe canalul Bega un pod construit din 100. 000 de PET-uri pentru a atrage atentia asupra poluarii raurilor din Romania.

GALERI EFOTO - Cel mai mare pod construit din PET-uri duce Timisoara in Cartea Recordurilor

Timisorenii vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mi mare pod construit din PET-uri dupa ce asociatia EcoStuff Romania a amplasat pe canalul Bega un pod construit din 100. 000 de PET-uri pentru a atrage atentia asupra poluarii raurilor din Romania.

FOTO. A inceput cel mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz

Timp de o luna, coregrafi celebri si companii de dans internationale vor prezenta, la Viena, cele mai noi productii, in cadrul celui mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz.

Scandal intre cel mai mare actionar si conducerea Bucur Obor

Actionarul Laurentiu Postovaru: Actualul Consiliu de Administratie nu vrea sa tina AGA, comportandu-se ilegal si abuziv * Consiliul de Administratie spune ca nu poate tine AGA din cauza unei decizii in instanta care repune in drept fostii actionari, furati de actiunile BUCU, in urma cu 16 ani * Decizia instantei, imposibil de pus in practica * Ultima AGA s-a tinut in aprilie 2013 Compania Bucur Obor BUCU) se gaseste, din nou, in mijlocul unui scandal, de data aceasta intre conducere, prin Gelu Manea, presedintele Consiliului de Administratie, si cel mai mare actionar Laurentiu Postovaru, dupa ce, in urma cu 16 ani a fost scena furturilor de actiuni, de pe piata de capital.

FOTO A fost inaugurat la Timisoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o noua premiera mondiala

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul.

Cel mai mare speciment de insecta acvatica a fost gasit in China

Cea mai mare insecta acvatica zburatoare a fost descoperita in China, in provincia Sichuan, anunta CNN. Potrivit expertilor de la Muzeul Insectelor din China de Vest, descoperirea a fost facuta de localnici.

Teodorovici: Transporturile, cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care tara noastra risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, ieri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de sursele de presa.

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )