Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO VIDEO Cetatea Fagaras, a doua in topul celor mai frumoase castele din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cetatea Fagaras, a doua in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a prezentat un top zece al celor mai frumoase castele si cetati din lume. Fortareata romaneasca ocupa al doilea loc, dupa castelul Neuschwanstein din Germania. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum a ajuns Cetatea Fagaras in topul celor mai frumoase din lume: Povestea temnitei care a gazduit balurile preferate de Mihai Viteazul

Publicatia americana Huffington Post a prezentat un top zece al celor mai frumoase castele si cetati din lume. Fortareata romaneasca ocupa al doilea loc, dupa castelul Neuschwanstein din Germania.

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

FORBES Topul 100 al celor mai influente celebritati din 2014

Cantareata americana Beyonce Knowles 32 de ani) ocupa locul fruntas in topul 100 al celor mai influente celebritati, unul dintre cele mai importante clasamente intocmit anual de revista Forbes. Supranumita Queen B, artista a urcat pe prima pozitie, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari, doar in 2013.

FOTO VIDEO Accident cu doua TIR-uri pe DE581, la 20 de kilometri de Barlad

Doua autotrenuri inmatriculate in Parhova s-au ciocnit pe Drumul European 581, la jumatatea distantei dintre Barlad si Vaslui. Timp de mai multe ore s-a circulat pe un singur sens pe raza localitatii Sirbi, comuna Banca, unde a avut loc evenimentul. Unul dintre soferi a fost dus de urgenta la spital.

FOTO VIDEO Formatia Bistrita din Bacau a castigat Festivalul National de Muzica Folclorica Ion Blajan, dedicat artistilor nevazatori

Artistii din cadrul Asociatiei Nevazatorilor din Bacau, membrii ai Formatiei Bistrita, au participat vineri, 27 iunie, la Festivalul Ion Blajan, care a avut loc la Sala Unirea din Botosani. Artistii nevazatori bacauani au cantat la coasa si la nicovala, fapt care a impresionat juriul. Mai mult, Formatia Bistrita a castigat si ultimile doua editii ale Festivalului National de Muzica Folclorica.

FOTO VIDEO Pregatiri pentru sambadromul de la Mamaia. Radu Mazare si-a facut car alegoric si se imbraca in imparatul Cezar

Mai sunt doar cateva zile pana cand incepe sezonul petrecerilor de la Mamaia. Nordul litoralului se transforma pentru doua luni intr-un sambadrom.

FOTO VIDEO Billy Idol, in forma maxima la 60 deani: punkerul rebel s-a intors la Bucuresti

Autointitulat rebelul care aduce iadul pe Pamant, Billy Idol s-a intors pentru a doua oara in Romania, intr-un concert de zile mari la Arenele Romane din Bucuresti, unde a dedicat o piesa admiratoarelor sale, a oferit cadouri publicului si nu a plecat inaintede a promite ca ne vom revedea.

FOTO VIDEO 350 de galateni au intrat in hora, in cadrul unui flashmob pe ritmuri de muzica populara

Este cea de-a patra editie a acestui inedit eveniment. Anul acesta cel mai tanar participant a fost un baietel de numai un an si zece luni, care a stat pe umerii tatalui lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )