Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO VIDEO Cine sunt detectivii apei pierdute din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cine sunt detectivii apei pierdute din Bucuresti

Cand iti rupi un os, te duci la spital, iar medicul iti face o radiografie pentru a-ti depista factura. in acelasi fel radiografiaza si compania israeliana Utilis reteaua de apa din Bucuresti, in cautare de scurgeri. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

Mai multi migranti din Irak si Iran au povestit cum au ajuns aici, de ce au fugit, care sunt temerile lor cele mai mari, unde vor sa ajunga.

FOTO VIDEO Iohannis cere Guvernului sa afle cine este vinovat pentru nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in caz de furtuna

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni dimineata, sa stabileasca si sa anunte cine sunt persoanele vinovate de nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in cazul unor situatii de urgenta.

FOTO VIDEO Inventii revolutionare ce folosesc apa: de la aparatul care transforma aerul in apa la dispozitivul care verifica daca bei apa potabila

Apa este o resursa destul de abundenta si multi pot crede ca subiectul poate fi destul de plictisitor. insa mai multe companii care au participat la conferinta internationala privind tehnologia apei, WATEC, ne demonstreaza contrariul.

Cine este tanarul care a murit strivit de poarta de intrare in Timisoara in timpul furtunii (FOTO, VIDEO)

Furtuna din Timisoara a adus sfarsitul a opt persoane, printre care si unui tanar de 24 de ani, Vlad B. Tanarul si-a pierdut viata dupa ce poarta de la intrarea in Timisoara a cazut.

Cofrajele pierdute din polistiren - noile materiale pentru construirea Caselor pasive

Compania Casa Pasiva din Cluj importa, in exclusivitate, de la Izodom Polonia, cofraje pierdute pentru constructia de locuinte. Valentin Zaharia, reprezentantul Visual Product and Consulting, care reprezinta Casa Pasiva in zona Bucuresti-Ilfov, ne-a vorbit despre noile materiale de constructii intrate pe piata noastra, precizand, in primul rand, ca aceste cofraje pierdute sunt realizate din polistiren.

FOTO VIDEO Tinerii suspecti in atentatul cu bomba de la metroul din Londra sunt refugiati. Amandoi au fost in grija unui cuplu decorat de Regina Angliei

Tanarul de 18 ani care a fost retinut in portul Dover, suspectat ca este cel care a pus bomba in statia de metrou Parson Green, este un orfan irakian.

VIDEO Cine sunt fetele care domina boxul romanesc. De ce luptatoarele din nord au pumnii de fier

La Botosani a fost dezvoltata o adevarata traditie a boxului feminin. Fetele din nord sunt o adevarata spaima la competitiile nationale, fiind de cele mai multe ori invingatoare in confruntarile directe. La randul lor, tinerele performere sunt antrenate de o fosta campioana nationala a boxului feminin.

VIDEO Cine sunt cele trei persoane omorate de acelasi copac in timpul furtunii: Mai aveau 20 de metri pana la iesirea din parc

Trei dintre cele cinci persoane decedate in urma furtunii de duminica din judetul Timis au murit la Buzias. E vorba de un barbat de un barbat de 73 de ani, concubina sa in varsta de 60 de ani si matusa acesteia, in varsta de 79 de ani. Cei trei au fost la o plimbare in parc. Nenorocirea a avut loc cand cei trei se intorceau acasa.

Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

Mai multi migranti din Irak si Iran au povestit cum au ajuns aici, de ce au fugit, care sunt temerile lor cele mai mari, unde vor sa ajunga.

Cine sunt romanii descoperiti de Fisc cu bani negri: un fost asociat al Elenei Udrea si un fotomodel, vedeta de reviste glossy |DEZVALUIRE

RL a aflat unul dintre cele mai ascunse secrete ale Fiscului: numele unora dintre cei gasiti cu bani neimpozitati in perioada 2011-2013. Acestia au fost descoperiti ca nu si-au declarat toate veniturile, punerea lor la plata facand parte din campania statului de a-i scoate la iveala si de a creste incasarile la buget.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )