Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit frontal langa Ploiesti. 11 oameni au fost raniti. Raed Arafat: 10 persoane sunt ranite usor, alta este ranita mai grav si a fost preluata de un elicopter SMURD - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit frontal langa Ploiesti. 11 oameni au fost raniti. Raed Arafat: 10 persoane sunt ranite usor, alta este ranita mai grav si a fost preluata de un elicopter SMURD - UPDATE

Doua trenuri, unul de calatori - in care se aflau aproximativ 50 de persoane - si unul de marfa, s-au ciocnit langa Ploiesti, miercuri dupa-amiaza, in urma accidentului fiind ranite 11 persoane, conform reprezentantilor Inspectoratului General Situatii de Urgenta. 10 victime sunt ranite usor, iar o alta este in stare mai grava si a fost preluata de un elicopter SMURD pentru a fi adusa la un spital din Capitala. in momentul impactului, trenul de calatori avea o viteza de circa 20 kmh, spune CFR Calatori. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEO Accident feroviar in Prahova. Doua trenuri au deraiat in statia Ploiesti Triaj. Zece persoane au fost ranite

Pompierii din Prahova intervin, miercuri, la un accident feroviar care s-a petrecut in statia CFR Ploiesti Triaj. Din primele informatii, doua trenuri au deraiat si s-au ciocnit frontal. Cinci persoane au fosr ranite, dintre care doua sunt angajati CFR.

Doua TRENURI s-au CIOCNIT FRONTAL in apropiere de Ploiesti. Mai multi CALATORI RANITI La fata locului a fost trimisa si echipa CBRN a Unitatii Speciale de Interventie in Situatii de Urgenta (FOTO)

Un accident feroviar grav s-a produs, miercuri dupa amiaza, la cativa kilometri de Bucuresti. GALERIE FOTO Doua trenuri s-au ciocnit frontal si au deraiat, intre Ploiesti si Brazi, judetul Prahova. Este.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 11 raniti.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 5 raniti.

FOTO Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit frontal, in Prahova. Sunt 11 persoane ranite

Un tren de calatori si un marfar s-au ciocnit, cu putin timp in urma, in Prahova. in urma incidentului feroviar grav au fost ranite cinci persoane, iar autoritatile au anuntat ca deja intervin in forta pentru a remedia situatia. Accidentul feroviar s-a produs in dupa-amiaza de miercuri si a fost confirmat de catre purtatorul de .

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )