Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO VIDEO Drumul National care face legatura intre Targoviste si Bucuresti, protejat de parazapezi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Drumul National care face legatura intre Targoviste si Bucuresti, protejat de parazapezi

Angajatii Sectiei de Drumuri Nationale din Targoviste au inceput deja pregatirile pentru iarna care se anunta extrem de rea. Drumarii au montat parazapezi pe marginea DN 71 Targoviste Bucuresti pentru ca viscolul sa nu mai paralizeze circulatia, asa cum s-a intamplat in anii anteriori. continuă pe Adevărul

FOTO / VIDEO Drumul National care face legatura intre Targoviste si Bucuresti, protejat de parazapezi

Angajatii Sectiei de Drumuri Nationale din Targoviste au inceput deja pregatirile pentru iarna care se anunta extrem de rea. Drumarii au montat parazapezi pe marginea DN 71 Targoviste Bucuresti pentru ca viscolul sa nu mai paralizeze circulatia, asa cum s-a intamplat in anii anteriori.

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

VIDEO Drumul Vinului din Buzau are nevoie de reparatii la numai doi ani de la reabilitare

Dupa numai doi ani de la terminarea lucrarilor de modernizare, drumul turistic spre Tabara de sculptura in aer liber de la Magura are nevoie de reparatii. Drumul Vinului, asa cum este cunoscut de buzoieni, este avariat in trei puncte, iar administratorul lui, Consiliul Judetean, a inceput lucrarile de reparatii cu investitie proprie, dupa care va recupera banii de la vinovati. Reabilitarea drumului a costat 12 milioane de euro, din fonduri UE.

FOTO VIDEO Monumente din Buzau, ruinate in comunism, ignorate dupa Revolutie

Peste 800 de obiective cu valoare de patrimoniu raspandite pe teritoriul intregului judet scriu, capitol cu capitol, istoria Buzaului. Siturile arheologice, chiliile unor pustnici din muntii Buzaului, vechile case taranesti, conacele boieresti, cimitirele sau chiar puscariile sunt marturii ale trecutului, ce trebuie conservate pentru viitor. Din pacate, Buzaul are monumente pentru care nu se gasesc inca solutii de salvare.

Poza din Romania care face cat 1000 de cuvinte. O pisica a ADOPTAT 8 purcelusi ramasi orfani

Animalele ne dau multe lectii, dragostea neconditionata si altruismul sunt doua capitole la care ramanem mereu repetenti. O pisica a adoptat 8 purcelusi si i-a ingrijit ca o mama veritabila. Minunea a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )