Libnet.ro
UNICEF

08:01

FOTO VIDEO Fascinanta calatorie cu Transsiberianul, din Baikal la Moscova. De ce e nelipsit samovarul din tren si cum poti sa pescuiesti intr-o gara

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Fascinanta calatorie cu Transsiberianul, din Baikal la Moscova. De ce e nelipsit samovarul din tren si cum poti sa pescuiesti intr-o gara

Alexandru Agatinei, un tanar din Bucuresti pasionat de calatorii si aventura, a experimentat o calatorie de 5. 000 de kilometri pe a doua cea mai lunga retea de cale ferata din lume. continuă pe Adevărul

FOTO Fascinanta calatorie cu Transsiberianul, din Baikal la Moscova. Cum poti sa pescuiesti intr-o gara

Alexandru Agatinei, un tanar din Bucuresti pasionat de calatorii si aventura, a experimentat o calatorie de 5. 000 de kilometri pe a doua cea mai lunga retea de cale ferata din lume.

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart.

Doliu in lumea wrestlingului: Un cunoscut sportiv, rapus de o boala cumplita (FOTO, VIDEO)

Bruno Sammartino, o legenda a wrestlingului mondial, s-a stins din viata la 82 de ani, la un spital din Pittsburgh, SUA. Sammartino suferea de o boala care nu a fost facuta public si ar fi fost spitalizat de.

Turcia: Incidente grave la derby-ul Fenerbahce-Besiktas. Un oficial al oaspetilor a fost batut mar pe tunel, iar antrenorul a ajuns la spital dupa ce a fost cusut pe viu (FOTO, VIDEO)

Scene horror la derby-ul dintre Fenerbahce si Besiktas, din semifinalele Cupei Turciei. Meciul a fost suspendat, dupa mai putin de o ora de joc si 3 incercari ale arbitrului de a relua partida, din cauza.

FOTO VIDEO Obiecte din ceramica aflate in patrimoniul UNESCO, expuse la Muzeul Satului Valcean

Zeci de obiecte de ceramica din secolele XIX si XX au fost expuse la Muzeul Satului din Bujoreni - Valcea. Expozitia deschisa de nici doua saptamani s-a bucurat pana acum de atentia a peste 1. 000 de vizitatori.

FOTO VIDEO Obiecte din ceramica aflata in patrimoniul UNESCO, expuse la Muzeul Satului Valcean

Zeci de obiecte de ceramica din secolele XIX si XX au fost expuse la Muzeul Satului din Bujoreni - Valcea. Expozitia deschisa de nici doua saptamani s-a bucurat pana acum de atentia a peste 1. 000 de vizitatori.

SUA: Unul dintre motoare unui avion A LUAT FOC in aer. Panica la bordul aeronavei Delta Airlines (FOTO, VIDEO)

A fost panica, miercuri, pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta. Un avion de pasageri al companiei Delta Airlines a aterizat de urgenta la scurt timp de la decolare, dupa ce motorul din partea d.

Satu Mare: Plan rosu de interventie dupa ce doua autobuze s-au ciocnit. 12 persoane au fost ranite (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Toate cele douasprezece persoane care se aflau in cele doua autobuzele implicate in accidentul din Satu Mare au fost ranite si au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar opt dintre ele au fost.

Femeia cu nervi de otel care le-a salvat viata pasagerilor din avionul groazei: Am ramas fara o parte din aeronava. Va trebui sa incetinim putin (FOTO, VIDEO)

Pasagerii unui avion al companiei Southwest Airlines, al carui motor a explodat in timpul zborului, au trait clipe de groaza pana la aterizarea de urgenta a aeronavei, pe aeroportul din Philadelphia. Cea care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )