Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Unul dintre motoare unui avion A LUAT FOC in aer. Panica la bordul aeronavei Delta Airlines (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
SUA: Unul dintre motoare unui avion A LUAT FOC in aer. Panica la bordul aeronavei Delta Airlines (FOTO, VIDEO)

A fost panica, miercuri, pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta. Un avion de pasageri al companiei Delta Airlines a aterizat de urgenta la scurt timp de la decolare, dupa ce motorul din partea d. continuă pe B1

VIDEO Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta n Atlanta, dupa ce unul dintre motoare a luat foc imediat dupa decolare

Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta miercuri pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta, la scurt timp dupa decolare, din cauza ca a fost observat fum iesind din unul dintre motoare, relateazaNBC News. ro.

VIDEO SUA: Momente de groaza la bordul unui avion care a aterizat de urgenta dupa ce un motor s-a defectat. O femeie, trasa n afara printr-un geam spart

Pasagerii unui avion al companiei americane Southwest Airlines au trait momente de groaza, marti, in timpul unui zbor spre Dallas, dupa ce au auzit explozia puternica a unuia dintre motoare si au vazut cazand mastile de oxigen, dar si cum o femeie este trasa in afara avionului printr-un geam spart, relateaza CNN.

Panica la bordul unei aeronave cu 274 de pasageri. Un motor al avionului a luat foc la scurt timp dupa decolare

Un incident aviatic s-a petrecut in Statele Unite, pe aeroportul HartsfieldJackson Atlanta. Unul dintre motoarele unei aeronave Delta Airlines a luat foc la scurt timp dupa decolare. Echipajul a fost nevoit s?.

FOTO Un nou incident aviatic in Statele Unite. Un avion a decolat catre Londra, dar s-a intors din zbor si a aterizat de urgenta. Un motor a luat foc

Un avion al companiei Delta Air Lines a fost nevoit sa se intoarca din zbor si sa aterizeze de urgenta, miercuri, pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta, dupa ce un motor a luat foc.

Iustin Paraschiv - unul dintre cei mai de success antreprenori romani

La numai 36 de ani, Iustin Paraschiv este unul dintre cei mai de succes antreprenori romani si detinatorul titlului de Cel mai tanar milionar din Romania. Si-a inceput ascensiunea in antreprenoriat de la doar 18.

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Are patru copii, dar a recunoscut fara jena, in direct, ca il prefera pe unul dintre ei. Toti au fost socati de marturisirea ei

Are patru copii, dar a recunoscut in direct ca il prefera pe unul dintre ei. Toti cei prezenti au fost socati cand au auzit-o. Femeia a venit si cu o explicatie plauzibila pentru aceasta alegere. Alisha.

Un avion cu destinatia Dallas a trebuit sa aterizeze de urgenta la Philadelphia dupa ce un motor s-a defectat

Un avion al companiei Southwest Airlines care zbura de la New York catre Dallas a trebuit sa aterizeze de urgenta la Philadelphia marti dimineata dupa ce unul dintre motoare s-a defectat, iar bucati din el au lovit geamul avionului, conform unui pasager, scrie CNN.

Aterizare DE URGENTA in SUA: Motorul unui avion a explodat (FOTO si VIDEO)

Un avion Boeing 737-700 Southwest, care efectua cursa New York Dallas, a aterizat de urgenta in Philadelphia, dupa ce motorul acestuia a explodat. Totodata, cel putin o fereastra a fost sparta, mai multi.

Accident aviatic! Motorul unui avion a explodat in aer. Pasager: Era sange peste tot - VIDEO

Un avion al companiei Southwest Airlines a aterizat de urgenta pe Aeroportul International din Philadephia, dupa ce motorul stang a explodat in aer. Pilotul a dus aeronava intr-o zona izolata pe pista, unde.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )