Libnet.ro
UNICEF

16:00

FOTO VIDEO Ghinionul incredibil al tinerei pe care a prins-o avalansa in Muntii Vrancei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ghinionul incredibil al tinerei pe care a prins-o avalansa in Muntii Vrancei

Grupul de 29 de excursionisti care a avut parte sambata de o experienta trista in Rezervatia Cheile Tisitei a fost insotit in permanenta de patru salvatori de la Serviciul Salvamont Vrancea. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum sa mori pe munte cu salvatorii in preajma. Ghinionul incredibil al tinerei prinsa de avalansa de zapada in Muntii Vrancei

Grupul de 29 de excursionisti care a avut parte sambata de o experienta trista in Rezervatia Cheile Tisitei a fost insotit in permanenta de patru salvatori de la Serviciul Salvamont Vrancea.

FOTO VIDEO Tanar de 15 ani care participa la un concurs de schi fond, ratacit in masivul Sureanu. A fost salvat de jandarmi si salvamontisti

Un tanar in varsta de 15 ani care a participat duminica la o intrecere sportiva in zona masivului Sureanu s-a ratacit si a solicitat ajutor la 112. A fost recuperat de un echipaj mixt format din jandami montani si salvamontisti.

Eugen Tomac, presedinte executiv PMP, a adus un omagiu la Ambasada Slovaciei jurnalistului asasinat pentru ca a avut curajul sa scrie despre coruptia din tara lui (FOTO, VIDEO)

Intr-o perioada in care presa este amenintata continuu, am asistat neputinciosi la un nou atac la adresa libertatii de exprimare. Este vorba despre asasinarea jurnalistului de investigatii slovac Jan.

VIDEO Caz incredibil la Cluj: familia a fost informata ca pacientul a disparut din spital. Afost gasit mort dupa 24 de ore,la cativa zeci de metri de salon

Un barbat de 55 de ani, cu stare de sanatate stabila, a disparut din salonul in care era internat la Clinica Medicala II din Cluj-Napoca. Prima data a fost cautat de personalul medical, iar apoi a venit si Politia, concluzia fiind aceeasi: pacientul nu mai e in spital. Dupa 24 de ore a fost gasit, decedat, pe scarile spitalului.

VIDEO Caz incredibil la Cluj: familia a fost informata ca pacientul a disparut din spital. Afost gasit mort dupa 24 de ore,la cateva zeci de metri de salon

Un barbat de 55 de ani, cu stare de sanatate stabila, a disparut din salonul in care era internat la Clinica Medicala II din Cluj-Napoca. Prima data a fost cautat de personalul medical, iar apoi a venit si Politia, concluzia fiind aceeasi: pacientul nu mai e in spital. Dupa 24 de ore a fost gasit, decedat, pe scarile spitalului.

FOTO VIDEO Un cineast din Focsani prezinta imagini in premiera dupa dezastrul provocat de cutremurul din 4 martie 1977

In urma cu 41 de ani, zona seismica Vrancea a produs unul dintre cele mai distrugatoare cutremure care au existat in Romania, cu peste 1500 de morti la nivel national.

Imagini fabuloase din vestiarul Hermannstadt, dupa victoria categorica in fata FCSB (FOTO, VIDEO)

A fost sarbatoare in vestiarul echipei de Liga a II-a Hermannstadt, joi, dupa victoria categorica in fata FCSB, in semifinalele Cupei Romaniei. 3-0 a fost scorul final, care i-a dus pe culmile fericirii.

DEZASTRU in Azerbaidjan: Zeci de morti intr-un incendiu de proportii (FOTO, VIDEO)

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu care s-a declansat vineri la o clinica de reabilitare a consumatorilor de droguri in capitala azera Baku. Potrivit primelor informatii, la.

Europa se pregateste de noi furtuni de zapada FOTO VIDEO

Noi caderi masive de zapada si viscole sunt asteptate joi in Europa in cadrul unui front siberian care a afectat continentul. Unele zone din Regatul Unit se afla sub cod rosu. Irlandezii si-au facut rezerve importante de paine, pregatindu-se pentru furtuna Emma. Elvetia a inregistrat in ultimele zile recorduri de temperaturi scazute, care au ajuns la altitudine la aproape -40 de grade Celsius. Aeroportul din Geneva a fost inchis.

VIDEO Robotul Sophia, primul care a primit cetatenia unui stat, vine la Bucuresti

Robotul Sophia, primul care a primit cetatenia unui stat, vine la Bucuresti in data de 11 mai, la co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )