Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO VIDEO Incendiu la acoperisul unui bloc din Focsani; locatarii s-au autoevacuat si nu s-au inregistrat victime

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incendiu la acoperisul unui bloc din Focsani; locatarii s-au autoevacuat si nu s-au inregistrat victime

Un incendiu a izbucnit, sambata, la acoperisul unui bloc din municipiul Focsani, judetul Vrancea, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Locatarii s-au autoevacuat si nu s-au inregistrat victime. continuă pe Adevărul

Panica in centrul Focsaniului: Acoperisul unui bloc a luat foc. Patru autospeciale intervin la fata locului

Pompierii intervin cu patru autospeciale sa stinga un incendiu in desfasurare pe acoperisul unui imobil de pe Strada Teiului, din centrul municipiului Focsani, pana in prezent nefiind inregistrate victime,.

Incendiul din centrul Focsaniului a fost stins. Patru autospeciale au intervinit la fata locului

Pompierii intervin cu patru autospeciale sa stinga un incendiu in desfasurare pe acoperisul unui imobil de pe Strada Teiului, din centrul municipiului Focsani, pana in prezent nefiind inregistrate victime,.

Zeci de locatari ai unui bloc turn au fost evacuati dupa un incendiu. Cel putin sase oameni au ajuns la spital

Circa 60 de locatari ai unui bloc turn din orasul Petrila au fost evacuati, joi seara, in urma unui incendiu produs la etajul sapte al cladirii. Doua femei si doi copii au ajuns in spital.

TRAGIC! O femeie a murit in conditii suspecte pe terasa unui restaurant din Piatra Neamt

O femeie, in varsta de 41 de ani, a murit, joi, in conditii suspecte pe terasa unui restaurant din Piatra Neamt. Aceasta, care era angajata restaurantului, a fost gasita fara viata pe o canapea de pe.

ANALIZA Incredibilul caz al unui bloc cu 50 de apartamente, construit fara autorizatie, si haosul urbanistic din Bucuresti

Un bloc cu trei etaje si mansarda, construit pe strada Iordache Nastase din sectorul 5 al Capitalei, a ars weekendul trecut, dupa ce focul s-a extins de la o constructie vecina, lasand fara adapost circa 150 de oameni. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu morti, fiind doar 5 raniti usor, insa a scos la iveala faptul ca imobilul a fost ridicat fara autorizatie de construire - potrivit reprezentantilor Primariei Sector 5 - si nu avea nici autorizatie de securitate la incendiu. Presa a relatat ca proprietarul ar avea legaturi cu clanul Camatarilor.

FOTO VIDEO Cum a reusit un preot dintr-un catun din Vrancea sa adune in jurul lui copii sarmani pasionati de muzica

Corul Parohiei Iresti, format din peste 20 de copii din sat, cu o situatie materiala nu foarte fericita, a fost prezent in multe spectacole si impresioneaza cu fiecare aparitie.

FOTO VIDEO Siguranta rutiera promovata prin curse de biciclete, simulatoare si un circuit digital de masini

Si in acest an, evenimentul cu traditie organizat de catre compania Michelin i-a mobilizat pe zalauani, care au avut din nou ocazia sa se bucure de surprizele ce le-au fost pregatite.

Tragedie in munti: O tanara a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie in masivul Piatra Craiului (FOTO, VIDEO)

Dragostea pentru munte i-a adus sfarsitul. O tanara de 28 de ani a murit dupa ce a cazut aproape 50 de metri intr-o rapa din masivul Piatra Craiului. Desi excursiile montane nu mai aveau niciun secret pentru.

FOTO VIDEO Uimitoarea sculptura din creioane colorate si cum poate fi ea realizata

Pe net se gasesc o multime de tutoriale despre cum sa realizezi acasa tot felul de proiecte din materiale reciclabile sau ecologice. Woodworking stock, spre exemplu, este un profil de Facebook dedicat proiectelor realizate din lemn. Unul dintre videoclipurile postate in aceasta vara a strans in 3 luni peste 1 milion de vizualizari. Este despre cum se pot realiza opere uimitoare din creioane colorate si nu numai.

Pierre Moscovici, fiul unui evreu din Romnia, venit sa gaseasca azil n Franta, despre avansul populismului: Pentru prima data, mi e frica

Pentru prima data, imi e frica, a declarat joi comisarul european insarcinat cu Afacerile economice, comentand avansul populismului si nationalismului in Europa, potrivit unui articol publicat de cotidianul francez Le Figaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )