Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO VIDEO Cum a reusit un preot dintr-un catun din Vrancea sa adune in jurul lui copii sarmani pasionati de muzica

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum a reusit un preot dintr-un catun din Vrancea sa adune in jurul lui copii sarmani pasionati de muzica

Corul Parohiei Iresti, format din peste 20 de copii din sat, cu o situatie materiala nu foarte fericita, a fost prezent in multe spectacole si impresioneaza cu fiecare aparitie. continuă pe Adevărul

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Aproximativ 100-150 de persoane au iesit marti la Fantana, la Universitate, pentru a protesta fata de votul din Senat de adoptare a propunerii de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca fiind casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Le-au transmis senatorilor ca dragostea nu tine de dogma si ca votul dat azi pune sub semnul intrebarii drepturile cetatenesti.

FOTO VIDEO Un tir a distrus o locuinta dupa ce soferul a pierdut controlul volanului

A fost panica mare intr-o comuna din Dambovita, luni, dupa ce soferul unui tir a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit o casa.

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil.

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

FOTO VIDEO inceput de an scolar cu huiduieli si lacrimi la Scoala Gimnaziala Micesti din Alba Iulia

Deschiderea anului scolar la Scoala Gimnaziala Micesti din Alba Iulia s-a desfasurat intr-o atmosfera de protest, parintii elevilor manifestandu-se impotriva desfiintarii claselor V - VIII si transferului copiilor la Liceul Sportiv din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )