Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO VIDEO Uimitoarea sculptura din creioane colorate si cum poate fi ea realizata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Uimitoarea sculptura din creioane colorate si cum poate fi ea realizata

Pe net se gasesc o multime de tutoriale despre cum sa realizezi acasa tot felul de proiecte din materiale reciclabile sau ecologice. Woodworking stock, spre exemplu, este un profil de Facebook dedicat proiectelor realizate din lemn. Unul dintre videoclipurile postate in aceasta vara a strans in 3 luni peste 1 milion de vizualizari. Este despre cum se pot realiza opere uimitoare din creioane colorate si nu numai. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum a reusit un preot dintr-un catun din Vrancea sa adune in jurul lui copii sarmani pasionati de muzica

Corul Parohiei Iresti, format din peste 20 de copii din sat, cu o situatie materiala nu foarte fericita, a fost prezent in multe spectacole si impresioneaza cu fiecare aparitie.

FOTO VIDEO Protest la Universitate fata de votul din Senat pentru redefinirea familiei. Aproximativ 150 de persoane au cerut drepturi egale pentru fiecare / Scoateti Biblia din Parlament

Aproximativ 100-150 de persoane au iesit marti la Fantana, la Universitate, pentru a protesta fata de votul din Senat de adoptare a propunerii de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca fiind casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Le-au transmis senatorilor ca dragostea nu tine de dogma si ca votul dat azi pune sub semnul intrebarii drepturile cetatenesti.

FOTO VIDEO Un tir a distrus o locuinta dupa ce soferul a pierdut controlul volanului

A fost panica mare intr-o comuna din Dambovita, luni, dupa ce soferul unui tir a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit o casa.

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )