Libnet.ro
UNICEF

17:00

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,. continuă pe B1

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

MAREA BRITANIE PARASESTE UE: Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

Marea Britanie paraseste UE. Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

Cand are loc etapa a doua a concursului Comper 2020

Comper, cel mai mare concurs scolar fara taxa de participare. inscrierile pentru Etapa I 2019-2020 a concursurilor Comper-Comunicare si Comper-Matematica s-au facut in perioada 1 decembrie 2019 15 ianuarie 2020. Pasii inscrierii: http:concursurilecomper. roajutor. A doua etapa a concursului Comper 2020 Comper este cel mai mare concurs scolar fara taxa de participare, destinat elevilor din .

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

FOTO VIDEO Brexit Day: Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston Churchill

Pancarte cu mesaje precum Conduceti cu fapte reale, nu plecati cu minciuni, Sa realizam Brexitul!, steaguri ale Marii Britanii sau ale Uniunii Europene, unele stilizate, cu luminite in locul stelelor, - erau cateva dintre elementele de recuzita ale unui nucleu de cateva zeci de persoane adunate, joi seara, langa Parlamentul britanic.

Vot final in Parlamentul European, in acesta seara, pe Acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii

Dupa trei ani de criza politica in Marea Britanie, in urma referendumului din 2016, Brexitul trebuie ratificat de Parlamentul European, inainte de a intra oficial in vigoare vineri, la ora 23. 00 ora Londrei si GMT). in sesiune plenara la Bruxelles, miercuri seara, de la 19. 00, ora Romaniei, Parlamentul European va da unda verde Acordului privind Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.

Bogdan Aurescu, la Antena 3: Avem sprijinul UK pentru romanii care doresc sa obtina rezidenta

Potrivit datelor oficiale, in Marea Britanie se afla 457. 000 de romani, insa neoficial in capitala Regatului Unit s-ar afla de fapt 600. Dintre acestia 435. 700 au aplicat pentru rezidenta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )