Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO VIDEO Mai multi protestatari au blocat o trecere de pietoni in Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Mai multi protestatari au blocat o trecere de pietoni in Piata Victoriei

Cateva zeci de protestatari au blocat, vineri seara, o trecere de pietoni din Piata Victoriei. Mai multi oameni s-au asezat pe asfalt. continuă pe Adevărul

VIDEO Brasov: Ctiva protestatari au blocat un sfert de ora o strada, traversnd n continuu pe trecerea de pietoni: Mergeti n Piata Sfatului la PSD

Cativa protestatari au blocat o strada din Brasov timp de aproape un sfert de ora, in dreptul unei treceri de pietoni, traversand in continuu, in semn de protest fata de adoptarea de catre Parlament a Codului Penal.

VIDEO Mai multi soferi drogati dect bauti n unele judete. ntrebarile halucinante adresate politistilor

Politistii primesc intrebari halucinante de la soferii pe care ii controleaza. Agentii au inceput sa constate ca in unele judete sunt prinsi mai multi soferi drogati decat bauti,.

VIDEO Protest in centrul Clujului. Manifestantii au blocat o trecere de pietoni pentru cateva minute

Aproximativ 30 de clujeni au blocat partial traficul pe o artera din oras, vineri, 6 iulie. Oamenii au recurs la acest gest pentru a protesta fata de politica aliantei aflate la guvernare.

Protest INEDIT la Cluj! Protestatarii BLOCHEAZA o trecere de pietoni (VIDEO)

Mai multi protestatari din Cluj blocheaza, vineri, o trecere de pietoni din oras in semn de protest fata de modificarile la Codurile penale. in Parlament se blocheaza democratia. La Cluj, se trece.

Prahova: O maicuta a fost surprinsa in timp ce abandona pe un camp mai multi saci cu pui de caini(VIDEO)

O maicuta de la Manastirea Ghighiu din judetul Prahova a fost surprinsa in momentul in care lasa pe un camp mai multi saci in care se aflau pui de caine. Cel care a prins-o in flagrant este.

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc - VIDEO

Imagini incredibile surprinse in Iasi. Mai multi copii s-au luat la bataie in scara unui bloc din cartierul Tatarasi. Din imaginile surprinse de un locatar se observa cum cei mici se provoaca reciproc. Ba.

Anuntul INCREDIBIL al autoritatilor! Mai multi soferi drogati decat bauti in unele judete

Autoritatile au constatat ca, in unele judete, au fost depistati mai multi soferi drogati decat bauti, iar pentru combaterea acestui fenomen, Brigada Rutiera a cumparat primele aparate performante pentru de.

Continua actiunile REZIST: Protestatarii BLOCHEAZA Soseaua Bucuresti - Ploiesti (FOTO, VIDEO)

Protestatarii rezist ies din nou in strada, vineri, in semn de protest fata de ultimele modificari ale codurilor penale. La ora transmiterii acestei stiri, mai multe persoane traverseaza trecerea de pietoni d.

TRAGEDIE in Thailanda: Un fost scafandru a murit in timp ce incerca sa salveze mai multi copii blocati intr-o pestera

Tragedie in Thailanda, unde 12 copii impreuna cu antrenorului lor sunt captivi de mai multe zile intr-o pestera din nordul tarii. Un fost scafandru al Marinei Thailandeze care se oferise sa participe la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )