Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO VIDEO Nymphomaniac, un film care te excita la nivel intelectual

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Nymphomaniac, un film care te excita la nivel intelectual

Videoclipuri scurte, afise ale lungmetrajului, un trailer oficial, acestea sunt ingredientele unei retete de succes pentru a mentine vie atentia asupra celui mai asteptat si controversat film al anului, Nymphomaniac. in cele din urma cei mai norocosi au reusit sa vizioneze versiunea scurta, de patru ore, a dramei, iar reactiile criticilor de specialitate au fost dintre cele mai neasteptate. continuă pe Adevărul

Revistele CHIP, LEVEL si Foto-Video se inchid. Publicatiile raman exclusiv pe online

Revistele CHIP, LEVEL si Foto-Video, specializate pe domeniile ITC si jocuri, detinute de catre trustul de presa 3D Media Communications, se vor inchide in perioada urmatoare, arata surse din piata media.

FOTO VIDEO Prima iesire pe autostrada, in Alba si Hunedoara. Cum arata cea mai noua sosea cu patru benzi din Romania

A sosit ziua asteptata cu atata nerabdare de cetatenii din Sebes si de toti cei care tranziteaza cel mai aglomerat oras din judetul Alba. Sebesul a scapat de cele peste 40. 000 de autovehicule care il tranzitau zilnic, dupa ce s-a deschis circulatia pe autostrada Orastie-Sibiu in judetul Alba.

FOTO VIDEO Messi, Ronaldo, Rooney, Gotze si Falcao, selectati sa salveze planeta

Scenariul unei reclame i-a adunat pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Mario Gotze si Falcao, care au fost selectati pentru un meci contra vizitatorilor de pe o alta planeta.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

FOTO VIDEO Autospeciale de interventie noi pentru ISU Vrancea

6 autospeciale noi au fost predate astazi Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny al judetului Vrancea, care isi imbunatateste astfel capacitatea si calitatea sistemului de interventii in situatii de urgenta si acordarea primului ajutor calificat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )