Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Pisica, cea mai frumoasa insula de la Dunare, un colt de rai pe 29 de hectare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pisica, cea mai frumoasa insula de la Dunare, un colt de rai pe 29 de hectare

O lume mirifica, dominata de liniste si calm. Ostrovul Pisica sau Tramsani este unul dintre cele mai frumoase locuri din judetul Calarasi. Adevarul va prezinta, in cadrul Campaniei 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un colt de rai, o adevarata jungla in care isi gasesc refugiul specii de pasari si animale rare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie: Singura meserie in care poti afla la fel de multe ca mine despre oameni este psihologia

Josh Brandon castiga pana la 5. 000 de euro pe noapte sau 38. 000 de euro pe luna ca escorta, tanarul fiind considerat cea mai bine platita cocota masculina din Marea Britanie. Barbatul considera ca are o cariera la fel ca oricare alta, in care sexul nu este totul, si vrea sa schimbe parerea oamenilor despre industria in care lucreaza.

Skully AR-1 cea mai inteligenta casca de motocicleta [VIDEO]

O echipa de americani a lansat campania de finantare pentru cea mai inteligenta casca de motocicleta din lume, care include un GPS, camera retrovizoare si display in fata ochilor. Skully AR-1 are nevoie de o finantare de 250. 000 de dolari pe Indiegogo, dar americanii au reusit sa stranga intr-o singura zi 844. 000 de dolari, adica de trei ori mai mult decat scopul lor initial. Reactia publicului a fost extraordinara la aceasta casca a viitorului. Skully AR-1 are un display in [].

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

TOP. Judetele cu cea mai mare concentratie de bugetari pe bloc de 10 etaje

Un bugetar la fiecare 10 familii. Asa arata un top realizat de Hotnews, dupa datele obtinute de la Finante. Judetele Salaj, Vaslui si Harghita conduc in ierarhie, cu cea mai mare concentratie de bugetari, adica un bugetar la 10 familii.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun

Japonia a emis cea mai inalta alerta de taifun si a avertizat ca exista riscul declansarii unor alunecari de teren, dupa ce prapadul a maturat tara! Din cauza taifunului, peste un milion de oameni au fost.

Premiera pentru Romania: Simona Halep a devenit, oficial, a doua cea mai buna jucatoare de tenis din lume

WTA a dat publicitatii noul clasament oficial, in care romanca Simona Halep se claseaza pe locul secund, dupa Serena Williams. Aceasta este cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in tenisul feminin profesionist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )