Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, unul din obiectivele prioritare

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Nationala, la Alba Iulia, raspunzand intrebarii unui ziarist, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este unul dintre obiectivele prioritare.

VIDEO Mesaje unioniste, scandate de sute de participanti la Marsul Unirii din Alba Iulia: Basarabia e Romania

Sute de persoane venite din intreaga tara, dar si din Basarabia au plecat duminica dimineata, din gara Alba Iulia, in Marsul Unirii, spre Cetate, locul care in urma cu 101 ani a fost decretata Unirea Transilvaniei cu Romania, transmite Agerpres.

Ludovic Orban a fost abordat cu insistenta la Alba Iulia. Gestul inedit al premierului

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in.

Ludovic Orban, invitat la Chisinau de catre premierul Ion Chicu

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul sau roman, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, urandu-i cele mai cordiale felicitari si urari de sanatate, pace si prosperitate, transmite IPN.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

Gest incredibil facut de premierul Ludovic Orban la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Cei din jur au ramas masca

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii,.

Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

Aflat la Alba Iulia de Ziua Nationala, Ludovic Orban i-a oferit cartea sa de vizita unui barbat care l-a abordat de mai multe ori. Premierul i-a spus acestuia ca vor putea discuta oricand despre ceea ce.

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Premierul a fost abordat de un barbat care ii cerea ajutorul, iar liderul PNL i-aexplicat ca este disponibil oricand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )