Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce planuri de viitor are tanara din Alba care a obtinut media 10.00 la Bacalaureat: Am fost foarte surprinsa

Adevărul Adevărul,
Ce planuri de viitor are tanara din Alba care a obtinut media 10.00 la Bacalaureat: Am fost foarte surprinsa

Lorena Calin de la Colegiul National Titu Maiorescu din Aiud este singurul absolvent de liceu din Alba care a obtinut media 10. 00 la examenul de Bacalaureat 2019, inainte de contestatii. continuă pe Adevărul

A murit tanara din Iasi implicata in accidentul infiorator din Vaslui. Mesajul tulburator care a aparut pe contul sau de socializare

Raluca, tanara din Iasi implicata in accidentul din Vaslui, a murit in spital, la o saptamana de la accidentul in care initial si-au pierdut viata cinci persoane. Sotul ei a murit in urma nenorocii,.

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot .

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

O tanara din Dej a nascut, dupa care a facut ceva grotesc. Dupa cateva minute, a sunat la Ambulanta si le-a spus medicilor ca nu se simte bine. Cand au ajuns in spatele casei, oamenii legii s-au ingrozit

O tanara in varsta de 19 ani, din Ocna Dej, este cercetata de politisti dupa ce ar fi dat nastere unui copil, pe care l-ar fi aruncat mai apoi in fosa septica. Apelul la 112 a fost facut chiar de tanara mama, care.

VIDEO Si cu animalele ucise, si cu banii luati. Un gospodar din Alba a fost amendat pentru ca nu avea acte pentru o scroafa omorata de urs

Un gospodar din Paclisa, judeul Alba, a fost amendat de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru ca nu avea documente care sa ateste proprietatea si sanatatea unei scroafe care a fost mancata de urs acum doua zile.

Tanarul din Oradea care s-a spanzurat la o zi dupa bacalaureat a luat 9,25 la examen

Tanarul de 18 ani gasit spanzurat de crengile unui copac din Oradea, la o zi dupa ce sustinuse Bacalaureatul, a obtinut media 9,25 la examen, conform rezultatelor afisate luni, scrie Bihon. ro.

Adolescentul din Bihor care s-a sinucis dupa ultima proba a Bacalaureatului, notat dupa moarte cu media 9,25. Fusese deja admis la o facultate din China

Ionatan Bitea, tanarul care a fost gasit mort vineri, 5 iulie, la o zi dupa ce a sustinut ultima proba a examenului de Bacalaureat, a fost notat cu media 9,25 in urma probelor, adolescentul fiind acceptat deja la.

Trupul unui tanar din Botosani care a murit in Franta, ridicat de acasa de politisti in timpul priveghiului

Trupul unui tanar de 19 ani din localitatea Tudora, judetul Botosani, care a murit lovit de o masina pe o autostrada din Franta, a fost ridicat din casa parintilor de politisti si medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Anchetatorii au motivat prin faptul ca nu era facuta necropsia.

Agricool. Cooperativa din Teleorman care vinde legume hypermarketurilor din Bucuresti

Andreea Stroe a prezentat, sambata in cadrul emisiunii Agricool, povestea unei familii de romi pentru care agricultura este singura sursa de venit. Familia Bujor a pus bazele singurei cooperative din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )