Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO VIDEO Sarbatoare in centrul Focsaniului. Cum a fost la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Sarbatoare in centrul Focsaniului. Cum a fost la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cine este generalul care comanda Parada de 1 Decembrie din acest an. Imagini de la antrenamentele militarilor

Anul acesta, comandantul paradei militare nationale, din Bucuresti, este generalul-maior Vasile Toader, loctiitorul pentru operatii si instructie al sefului Statului Major al Apararii.

FOTO VIDEO Parada cu confetti tricolore la Alba Iulia. Efectele speciale i-au incantat pe romanii prezenti in orasul Marii Uniri

Momente inedite pentru miile de oameni care au asistat la parada de la Alba Iulia. Organizatorii au pregatit confetti tricolore care au creat o atmosfera spectaculoasa.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

FOTO VIDEO Centrul Bacaului, animat de elevii de la Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu. Ei au dat tonul distractiei de Ziua Nationala a Romaniei

Sute de elevi, alaturi de dascalii lor, au marcat intr-un mod inedit, in centrul orasului, Ziua de 1 Decembrie, sarbatoarea nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO S-au aprins luminile de sarbatori in Oradea. A inceput, oficial, Targul de Craciun Oradea 2019

Sute de oameni au iesit, vineri seara, in centrul municipiului Oradea, pentru a asista la pornirea luminilor de sarbatori si la concertele pregatite de organizatorii noii editii a Targului de Craciun Oradea.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

Cum arata campusul Huawei din Dongguan, unde lucreaza 23.000 de angajati FOTO VIDEO

Saptamana trecuta am fost in China, la invitatia Huawei, si am avut intalniri cu o parte din conducerea companiei, dar am vizitat si centre Huawei din Shenzhen, Dongguan si Shanghai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )