Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO+VIDEO. Stat Islamic loveste din nou. La Barcelona, cel putin 12 oameni au murit, iar alti 80 au fost raniti, dupa ce o furgoneta a intrat in pietoni, in zona turistica La Rambla. Doi atacatori au fost prinsi, unul dintre ei a fost impuscat. Rasturnar

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Stat Islamic loveste din nou. La Barcelona, cel putin 12 oameni au murit, iar alti 80 au fost raniti, dupa ce o furgoneta a intrat in pietoni, in zona turistica La Rambla. Doi atacatori au fost prinsi, unul dintre ei a fost impuscat. Rasturnar

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turisitica La Rambla din Barcelona. Autoritatile au confirmat ca soferul care a provocat accidentul a fugit de la fata locului. Totodata, doua persoane inarmate au intrat intr-un restaurant, unde au luat mai multi ostatici. continuă pe România Liberă

Domnul Pop loveste din nou

Asa cum bine stim, echipe interdisciplinare de specialisti ai Ministerului Educatiei lucreaza de zor la manualele de mers pe strada, de urcat scarile, de cumparat saorma, de jucat diverse pe mobil si de bronzat la strand. Surprinzator, am apucat anul 2017 si inca nu avem manuale care sa ne indrume in aceste activitati foarte utile si impartasite de majoritatea tinerilor. Ba, ca sa vezi!, nu exista nici programa pe asa ceva, comisii metodice, nici sectii de specialitate in universitati si - pana la venirea d-lui Pop - nici macar vreun departament de specialitate in Ministerul Educatiei.

Spania se afla pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic. A primit amenintari directe

Spania se afla pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic. Potrivit unui raport privind Securitatea Nationala, Spania a primit amenintari directe, in special prin intermediul retelelor.

Romanul acuzat de propaganda in favoarea gruparii Stat Islamic va fi judecat in arest preventiv

Instanta suprema a respins, miercuri, cererea lui Constantin Luigi Boicea, tanarul din Craiova acuzat de propaganda in favoarea gruparii Stat Islamic, de a fi judecat in arest la domiciliu pe motiv ca doreste sa-si continue studiile liceale.

Atentat dejucat in Rusia. Patru adepti ai gruparii Stat Islamic, retinuti. Ei ar fi planuit atentate in locuri aglomerate din Moscova

Patru persoane au fost retinute de fortele de securitate ruse, fiind acuzate de legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic si ca ar fi planuit sp comita atentate in Moscova.

Un politist a fost ucis la Istanbul de un presupus membru al gruparii Stat Islamic

Un politist a fost ucis, duminica seara, cu lovituri de cutit, in apropierea unui comisariat din Istanbul, de un presupus membru al gruparii Stat Islamic SI) care tocmai fusese retinut.

Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, din nou impreuna (FOTO)

Dupa o relatie agitata, care s-a incheiat in urma cu un an, Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, cunoscutul milionar din lumea mondena, pare ca au reluat legatura si ca formeaza din nou un.

Katy Perry si Orlando Bloom, din nou impreuna? Au fost surprinsi in timp ce se sarutau (FOTO)

Katy Perry si Orlando Bloom ar putea fi din nou impreuna judecand dupa gesturile de afectiune de care au dat dovada recent. Cei doi artisti au fost vazuti imbratisandu-se la un concer.

FOTO + VIDEO. Scandal cu cutite, pe o plaja din Mamaia. Opt persoane, duse la audieri

Opt persoane au fost duse la audieri, dupa ce duminica s-au luat la cearta si s-au amenintat cu cutitele, pe o plaja din Mamaia.

De ce a fost arestat din nou Beny Steinmetz. Simandou, culisele unei afaceri de o mie de miliarde

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a fost arestat din nou prima oara in decembrie anul trecut) in Israel, impreuna cu alti oameni de afaceri, in cadrul unei anchete internationale privind prezumtive fapte de coruptie si spalare de bani.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )