Libnet.ro
UNICEF

21:45

Domnul Pop loveste din nou

Hotnews Hotnews,
 Domnul Pop loveste din nou

Asa cum bine stim, echipe interdisciplinare de specialisti ai Ministerului Educatiei lucreaza de zor la manualele de mers pe strada, de urcat scarile, de cumparat saorma, de jucat diverse pe mobil si de bronzat la strand. Surprinzator, am apucat anul 2017 si inca nu avem manuale care sa ne indrume in aceste activitati foarte utile si impartasite de majoritatea tinerilor. Ba, ca sa vezi!, nu exista nici programa pe asa ceva, comisii metodice, nici sectii de specialitate in universitati si - pana la venirea d-lui Pop - nici macar vreun departament de specialitate in Ministerul Educatiei. continuă pe Hotnews

FOTO+VIDEO. Stat Islamic loveste din nou. La Barcelona, cel putin 12 oameni au murit, iar alti 80 au fost raniti, dupa ce o furgoneta a intrat in pietoni, in zona turistica La Rambla. Doi atacatori au fost prinsi, unul dintre ei a fost impuscat. Rasturnar

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turisitica La Rambla din Barcelona. Autoritatile au confirmat ca soferul care a provocat accidentul a fugit de la fata locului. Totodata, doua persoane inarmate au intrat intr-un restaurant, unde au luat mai multi ostatici.

De ce a fost arestat din nou Beny Steinmetz. Simandou, culisele unei afaceri de o mie de miliarde

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a fost arestat din nou prima oara in decembrie anul trecut) in Israel, impreuna cu alti oameni de afaceri, in cadrul unei anchete internationale privind prezumtive fapte de coruptie si spalare de bani.

Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, din nou impreuna (FOTO)

Dupa o relatie agitata, care s-a incheiat in urma cu un an, Diana Munteanu si Bogdan Nemteanu, cunoscutul milionar din lumea mondena, pare ca au reluat legatura si ca formeaza din nou un.

Katy Perry si Orlando Bloom, din nou impreuna? Au fost surprinsi in timp ce se sarutau (FOTO)

Katy Perry si Orlando Bloom ar putea fi din nou impreuna judecand dupa gesturile de afectiune de care au dat dovada recent. Cei doi artisti au fost vazuti imbratisandu-se la un concer.

EXCLUSIV. Lingaul lui Gabriel Oprea, militianul Nelu Pop, traieste din pensia de lux si din salariul de la stat. Primeste 4.000 euro pe luna pentru ca este chestor de Politie in rezerva si 5.500 de euro de la Transgaz |DEZVALUIRE RL

Chestor principal la Interne, Nelu Pop are o pensie de fost general de politie cu doua stele pe care o cumuleaza cu salariul de consilier la compania de stat. Nelu Pop s-a remarcat acum cativa ani, dupa ce i-a ridicat osanale fostului vicepremier in revista Inspectoratului General pentru Imigrari, pe care il conducea. Citeste si: .

EXCLUSIV. Lingaul lui Gabriel Oprea, militianul Nelu Pop, traieste din pensia de lux si din salariul de bugetar: Ia 4.000 euro pe luna ca general de Politie in rezerva si 25.000 lei de la Transgaz |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Chestor principal la Interne, Nelu Pop are o pensie de fost general de politie cu doua stele pe care o cumuleaza cu salariul de consilier la compania de stat. Nelu Pop s-a remarcat acum cativa ani, dupa ce i-a ridicat osanale fostului vicepremier in revista Inspectoratului General pentru Imigrari, pe care il conducea. Citeste si: .

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea devine calda marti, iar din week-end ar putea urma un nou episod de canicula. Marti, temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel ca vom avea 24-34, iar racoare va ramane.

Tariceanu ii sfideaza din nou pe romanii care stau la coada: Seful Senatului, apostrofat de vizitatorii de la Muzeul Mineritului din Rosia Montana (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a reusit sa-i enerveze miercuri pe cei care stateau la coada asteptand sa viziteze Muzeul Mineritului din Rosia Montana. Asta pentru ca seful Senatului i-ar fi ignorat pe cei.

VIDEO. Liberalii au castigat in USR: Partidul se va pozitiona impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie. Nicusor Dan se retrage din nou, Cristian Ghinea acuza. Partidul va vota si asocierea cu platforma lui Dacian Ciolos

Tabara liberala a castigat in USR, partidul pozitionandu-se impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, care vrea ca familia sa fie definita in Constitutie drept casatoria dintre un barbat si o femeie. Aceasta este prima pozitionare oficiala impotriva initiativei CpF a unei formatiuni din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )