Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Strazi si intersectii inundate la Alba Iulia dupa o furtuna puternica. Canalizarea nu a mai facut fata apei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Strazi si intersectii inundate la Alba Iulia dupa o furtuna puternica. Canalizarea nu a mai facut fata apei

O furtuna puternica a provocat duminica inundatii la Alba Iulia si in cateva comune din apripiere. in Alba Iulia au fost inundat emai multe strazi si intersectii din zona de jos a orasului, in conditiile in care canalizarea nu a mai facut fata cantitatii forte mari de apa. continuă pe Adevărul

Dezastru pe strazile din Alba Iulia dupa o ploie torentiala: Canalizarea nu a mai facut fata (VIDEO)

O ploaie torentiala a provocat haos, duminica dupa-amiaza, in Alba Iulia. Sistemul de canalizare din oras nu a facut fata cantitatii mari de apa, astfel ca multe strazi intens circulate, dar si din zona.

VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Mai multe strazi din Alba Iulia, intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate, duminica, in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite Mediafax.

O ploaie torentiala a blocat sistemele de canalizare din Alba Iulia. Mai multe strazi au fost inundate

O ploaie torentiala a inundat Alba Iulia. Mai multe strazi intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare. Apa pe carosabil.

Un preot vrea sa demoleze o biserica de lemn monument istoric din Alba Iulia si sa construiasca una zidita. Luat la intrebari de credinciosi, a chemat politia

Intentia unui preot din Alba Iulia de a demonta si stramuta o biserica de lemn, monument istoric, a provocat protestul credinciosilor care frcventeaza lacasul de cult de peste 20 de ani. Duminica, 3 iunie, agasat de intrebarile oamenilor cu privire la soarta bisericii, preotul a chemat politia.

O persoana arestata preventiv si una in arest la domiciliu in dosarul de trafic de droguri de la DIICOT Alba Iulia. Cine sunt cei trei inculpati

UN mandat de arest preventiv si unul de arest la domiciliu au fost emise, joi, de Tribunalul Alba in cauza de trafic de droguri in care, la data de 30 mai 2018, procurori DIICOT si politisti BCCO au efectuat 4 perchezitii la Alba Iulia si Stremt.

FOTO VIDEO Trei persoane retinute de procurori DIICOT Alba Iulia pentru detinere si vanzare de canabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Alba, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana au efectuat 4 perchezitii la persoane banuite de efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost gasite pliculete cu substante vegetale precum si dispozitive de maruntire si de cantarire. Trei barbati au fost retinuti.

Politist din Alba, urmarit dupa ce a lovit trei masini parcate in Timisoara. Mirosea a alcool si a refuzat etilotestul

Acuzatii grave pe numele unui politist in varsta de 39 de ani din judetul Alba, care este cercetat in Timis, dupa ce a tamponat trei masini parcate in orasul de pe Bega si a fugit. Omul legii a fost prins in localitatea Covaci si mirosea a alcool.

Fiul unui luptator de la Serviciul de Actiuni Speciale Ilfov sufera de o forma agresiva de cancer: Sa il ajutam pe Alexandru sa traiasca(FOTO, VIDEO)

Cristinel Zaharia lucreaza la trupele speciale de interventie de la IPJ Ilfov. De mai bine de sase luni, politistul traieste o drama, dupa ce fiului sau cel mare, Alexandru, i s-a descoperit o forma severa de.

A MURIT! Doliu in lumea muzicii: Una dintre cele mai celebre intreprete, care a incantat milioane de romani cu slagarele sale, s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! FOTO) Clopote albe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )