Libnet.ro
UNICEF

09:15

O ploaie torentiala a blocat sistemele de canalizare din Alba Iulia. Mai multe strazi au fost inundate

Antena3 Antena3,
O ploaie torentiala a blocat sistemele de canalizare din Alba Iulia. Mai multe strazi au fost inundate

O ploaie torentiala a inundat Alba Iulia. Mai multe strazi intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare. Apa pe carosabil. continuă pe Antena3

Dezastru pe strazile din Alba Iulia dupa o ploie torentiala: Canalizarea nu a mai facut fata (VIDEO)

O ploaie torentiala a provocat haos, duminica dupa-amiaza, in Alba Iulia. Sistemul de canalizare din oras nu a facut fata cantitatii mari de apa, astfel ca multe strazi intens circulate, dar si din zona.

Un preot vrea sa demoleze o biserica de lemn monument istoric din Alba Iulia si sa construiasca una zidita. Luat la intrebari de credinciosi, a chemat politia

Intentia unui preot din Alba Iulia de a demonta si stramuta o biserica de lemn, monument istoric, a provocat protestul credinciosilor care frcventeaza lacasul de cult de peste 20 de ani. Duminica, 3 iunie, agasat de intrebarile oamenilor cu privire la soarta bisericii, preotul a chemat politia.

VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Mai multe strazi din Alba Iulia, intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate, duminica, in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite Mediafax.

FOTO VIDEO Strazi si intersectii inundate la Alba Iulia dupa o furtuna puternica. Canalizarea nu a mai facut fata apei

O furtuna puternica a provocat duminica inundatii la Alba Iulia si in cateva comune din apripiere. in Alba Iulia au fost inundat emai multe strazi si intersectii din zona de jos a orasului, in conditiile in care canalizarea nu a mai facut fata cantitatii forte mari de apa.

O persoana arestata preventiv si una in arest la domiciliu in dosarul de trafic de droguri de la DIICOT Alba Iulia. Cine sunt cei trei inculpati

UN mandat de arest preventiv si unul de arest la domiciliu au fost emise, joi, de Tribunalul Alba in cauza de trafic de droguri in care, la data de 30 mai 2018, procurori DIICOT si politisti BCCO au efectuat 4 perchezitii la Alba Iulia si Stremt.

FOTO VIDEO Trei persoane retinute de procurori DIICOT Alba Iulia pentru detinere si vanzare de canabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Alba, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana au efectuat 4 perchezitii la persoane banuite de efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost gasite pliculete cu substante vegetale precum si dispozitive de maruntire si de cantarire. Trei barbati au fost retinuti.

Infractor la 25 de ani, in Spania si Romania.8 ani si 5 luni de inchisoare pentru atentat la agentul autoritatii sitrafic de droguri

Un tanar in varsta de 25 de ani din Alba Iulia a fost condamnat de Tribunalul Alba la pedeapsa rezultanta de 8 ani si 5 luni de inchisoare pentru un cumul de infractiuni pe care le-a savarsit in Romania si Spania.

Tatal administreaza, fiul controleaza. Afacerea cainilor vagabonzi din Alba, adjudecata de familia sefului Directiei Sanitar-Veterinare

Gestionarea situatiei cainilor fara stapan din Alba pare a fi devenit o afacere a familiei directorului Directiei Sanitar-Veterinare. in 2017 si 2018, firmele si asociatia in care are interese prin interpusi Ioan Martin a obtinut contracte de peste jumatate de milion de lei.

Focuri de arma intr-un sat din Alba. Barbat impuscat de un politist pe care il atacase cu un topor

Un barbat de 55 de ani a fost impuscat in picioare si in abdomen de catre un politist din Alba in urma unui scandal ce a avut loc in satul Lunca, comuna Valea Lunga. Potrivit IPJ Alba, polititul era amenintat de agresor cu un topor.

Seful adjunct de la Politia rutiera din Alba a tamponat trei masini si a fugit de la locul accidentului: Cand a fost prins, barbatul a refuzat etilotestul(VIDEO)

Seful adjunct de la Politia rutiera din Alba a tamponat trei masini, dupa care a fugit de la fata locului. Dupa o urmarire ca in filme, colegii lui au reusit sa-l prinda cu ajutorul oamenilor dintr-un sat, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )