Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rupere de nori n Alba Iulia, mai multe strazi au fost inundate

Mai multe strazi din Alba Iulia, intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate, duminica, in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

O ploaie torentiala a blocat sistemele de canalizare din Alba Iulia. Mai multe strazi au fost inundate

O ploaie torentiala a inundat Alba Iulia. Mai multe strazi intens circulate, dar si din zona turistica, au fost inundate in urma unei ploi torentiale, care a blocat sistemele de canalizare. Apa pe carosabil.

FOTO VIDEO Strazi si intersectii inundate la Alba Iulia dupa o furtuna puternica. Canalizarea nu a mai facut fata apei

O furtuna puternica a provocat duminica inundatii la Alba Iulia si in cateva comune din apripiere. in Alba Iulia au fost inundat emai multe strazi si intersectii din zona de jos a orasului, in conditiile in care canalizarea nu a mai facut fata cantitatii forte mari de apa.

Dezastru pe strazile din Alba Iulia dupa o ploie torentiala: Canalizarea nu a mai facut fata (VIDEO)

O ploaie torentiala a provocat haos, duminica dupa-amiaza, in Alba Iulia. Sistemul de canalizare din oras nu a facut fata cantitatii mari de apa, astfel ca multe strazi intens circulate, dar si din zona.

O persoana arestata preventiv si una in arest la domiciliu in dosarul de trafic de droguri de la DIICOT Alba Iulia. Cine sunt cei trei inculpati

UN mandat de arest preventiv si unul de arest la domiciliu au fost emise, joi, de Tribunalul Alba in cauza de trafic de droguri in care, la data de 30 mai 2018, procurori DIICOT si politisti BCCO au efectuat 4 perchezitii la Alba Iulia si Stremt.

Un preot vrea sa demoleze o biserica de lemn monument istoric din Alba Iulia si sa construiasca una zidita. Luat la intrebari de credinciosi, a chemat politia

Intentia unui preot din Alba Iulia de a demonta si stramuta o biserica de lemn, monument istoric, a provocat protestul credinciosilor care frcventeaza lacasul de cult de peste 20 de ani. Duminica, 3 iunie, agasat de intrebarile oamenilor cu privire la soarta bisericii, preotul a chemat politia.

Nationalistii fostului premier sloven Jansa, creditati cu cele mai multe voturi in alegerile legislative

Un partid de opozitie, condus de fostul premier sloven Janez Jansa a obtinut cele mai multe voturi in alegerile parlamentare, duminica, insa nu suficiente cat sa formeze singur un guvern, potrivit unui exit-poll, relateaza The Associated Press.

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

Andrei Nastase a depus contestatii invocand incalcari la mai multe sectii de votare

Concurentul Andrei Nastase a depus cateva contestatii, invocand incalcari flagrante ale legislatiei, care, potrivit lui, au fost depistate la mai multe sectii de votare. intr-un comunicat, se mentioneaza ca persoane neidentificate, exponenti ai PSRM, au intocmit si au depus mai multe cereri in numele unor persoane care, chipurile, se afla in imposibilitate de a se deplasa la sectia de votare, solicitand votarea cu urna mobila, transmite IPN.

Avertisment de la hidrologi: Cod galben de inundatii in mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, mai multe atentionari cod galben de inundatii, valabile pana aproape de miezul noptii, pe rauri din sapte judete. Potrivit.

Vremea. Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica valabile in urmatoarele doua ore in 11 judete. Potrivit meteorologilor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )