Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Traian Basescu, huiduit la Arad

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Traian Basescu, huiduit la Arad

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost prezent sambata dupa-amiaza la Arad. in cadrul vizitei presedintele a avut parte si de doua momente neplacute. Unul a avut loc chiar in momentul sosirii, cand un grup restrans de aradeni l-au huiduit, iar al doilea in timpul unei sedinte a Partidului Miscarea Populara. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare.

Antena 3 a lansat o campanie impotriva lui Traian Basescu intitulata Mi-e rusine cu presedintele tarii mele. Si tie?

Antena 3 a demarat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei o noua campanie impotriva presedintelui Traian Basescu intitulata Mi-e rusine cu presedintele tarii mele, pe care o prezinta drept un demers de recastigare a demnitatii nationale.

FOTO VIDEO Arad: Traian Basescu a participat un targ cu oferte educationale si locuri de munca. Acesta a avut parte si de huiduieli

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost prezent sambata dupa-amiaza la Arad. in cadrul vizitei presedintele a avut parte si de doua momente neplacute. Unul a avut loc chiar in momentul sosirii, cand un grup restrans de aradeni l-au huiduit, iar al doilea in timpul unei sedinte a Partidului Miscarea Populara.

Traian Basescu va participa la targul international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB, de la Expo Arad

Prima editie a targului international de educatie si locuri de munca - EDU2JOB se va desfasura in perioada 09-10 mai 2014 la Expo Arad. La eveniment si-a anuntat prezenta si presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Traian Basescu despre StandardPoor's: O agentie de rating nu-si poate permite sa se joace cu calificativul unei tari care si-a facut treaba

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Arad, ca este revoltat ca agentia de rating Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, adica tara nerecomandata pentru investitii, opinand ca aceasta agentie este extrem de incorecta fata de Romania. Seful statului a spus, intr-un discurs sustinut la Arad, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, de tara nerecomandata pentru investitii.

Traian Basescu: Orice sondaj faci, somajul e prima problema a romanilor, iar proasta guvernare ar trebui incriminata (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, sambata, la Arad, ca somajul ramane cea mai grava problema a tarii, iar pentru acest lucru trebuie incriminata si proasta guvernare. Avem toate conditiile sa reducem.

LIVE VIDEO Presedintele Traian Basescu: La Victor Ponta tot ce nu intelege este fascism

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, legata de intentia de a decora fosta conducere a ICR.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum .

Traian Basescu, la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: Principalul mesaj este cel de unitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu ocazia receptiei organizate la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, ca aceasta zi are o semnificatie mare pentru romani, cand se implinesc 137 de ani de la.

Traian Basescu i-a decorat la Cotroceni pe Liiceanu si Patapievici, alaturi de mai multe personalitati culturale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a decorat, vineri, la Palatul Cotroceni, mai multe personalitati culturale si ale societatii civile. Printre cei care au fost decorati de seful statului se numara Gabriel Liiceanu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )