Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu despre StandardPoor's: O agentie de rating nu-si poate permite sa se joace cu calificativul unei tari care si-a facut treaba

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu despre StandardPoor

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Arad, ca este revoltat ca agentia de rating Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, adica tara nerecomandata pentru investitii, opinand ca aceasta agentie este extrem de incorecta fata de Romania. Seful statului a spus, intr-un discurs sustinut la Arad, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Standard Poor's inca mentine Romania la evaluarea de junk, de tara nerecomandata pentru investitii. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre acuzatiile de fascism aduse de Ponta lui Mihaies: Premierul se tine de gat cu unul care se imbraca in fascist

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu il poate acuza pe Mihaies de fascism, cat timp se tine de.

Traian Basescu, despre acuzatiile de fascism aduse de Ponta lui Mihaies: Premierul se tine de gat cu unul care se imbraca in fascist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu il poate acuza pe Mihaies de fascism, cat timp se tine de.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, facand referire la situatia dinUcraina, ca statul roman va fi afectat doar in cazul.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, facand referire la situatia dinUcraina, ca statul roman va fi afectat doar in cazul.

Klaus Iohannis: O noua suspendare a lui Traian Basescu este o aiureala

Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a vorbit despre conflictul dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, dar si despre o posibila noua suspendare, idee despre care crede ca este o aiureala.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum .

Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre modul in care comporta mai multi politicieni ai dreptei, liderul de la Palatul Cotroceni realizand o scurta descriere a lui Vasile Blaga si a Elenei Udrea.

Basescu, despre al treilea mandat la Cotroceni: Nu stiu despre ce e vorba. intrebati-l pe Corlatean

Presdintele Traian Basescu a declarat, joi, raspunzand unei intrebari despre o pregatire pentru un al treilea mandat la Cotroceni, informatie vehiculata in presa, ca nu stie despre ce este vorba.

UPDATE Basescu despre Rogozin: A vorbit gura fara el

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane, Rogozin fiind una dintre aceste persoane.

Ce a declarat Basescu despre restrictia intrarii vicepremierului rus in spatiul aerian romanesc

Presedintele Traian Basescu a comentat, sambata, restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, spunand ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )