Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

Traian Basescu, la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni: Principalul mesaj este cel de unitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, cu ocazia receptiei organizate la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, ca aceasta zi are o semnificatie mare pentru romani, cand se implinesc 137 de ani de la.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu: Nu cred ca e posibila o noua suspendare. Nu te poti teme de politruci (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca nu crede ca o noua suspendare ar fi posibila. Cred ca nu e posibila o noua suspendare. Nu.

Traian Basescu, in direct pe B1 TV: Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arata bine pentru tara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul emsiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca este ingrijorat pentru situatua actuala a tarii, din punct de vedere politic. Sunt .

Traian Basescu, pe B1 TV: Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arata bine pentru tara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, in cadrul emsiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca este ingrijorat pentru situatua actuala a tarii, din punct de vedere politic. Sunt .

Traian Basescu, despre acuzatiile de fascism aduse de Ponta lui Mihaies: Premierul se tine de gat cu unul care se imbraca in fascist (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu il poate acuza pe Mihaies de fascism, cat timp se tine de.

Traian Basescu: Nu ma surprinde trecerea PMP in fata PDL in sondaje (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, inc adrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca nu a fost surprins cand a aflat ca PartidulMiscarea Populara a intrecut PDL-ul in.

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania va fi afectata doar in cazul unui conflict major (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, facand referire la situatia dinUcraina, ca statul roman va fi afectat doar in cazul.

Traian Basescu: Antenele turnatorului sadesc ura cu acordul CNA. Lacheii de acolo fug cand e vorba de vot, ca sa nu sanctioneze Antena 3 (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca trustul luiDanVoiculescu il ataca pe el si familia sa, in fiecare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )