Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO VIDEO Turcia: Cel mai mare hub aerian al lumii, Aeroportul INA

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Turcia: Cel mai mare hub aerian al lumii, Aeroportul INA

Al treilea aeroport din Istanbul, care va fi si cel mai mare din Turcia, va fi inaugurat pe 29 octom. continuă pe România Liberă

Cel mai mare actionar al Deutsche Bank si-a redus participatia

Cel mai mare investitor al Deutsche Bank AG, conglomeratul chinez HNA Group Co. , care are probleme cu lichiditatile, si-a redus usor participatia la cel mai mare creditor german, insa a promis sa ramana un detinator semnificativ.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Indicele Robor la 6 luni a atins cel mai mare nivel din noiembrie 2014.

Cel mai mare Mall din centrul unui oras se deschise anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2000 de locuri de munca.

Cel mai mare mall din centrul unui oras se deschide anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2. 000 de locuri de munca.

Concurs. Un singur candidat la examenul pentru postul de manager al celui mai mare spital din Baragan

Un singur candidat s-a inscris la concursul pentru ocuparea postului de manager la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Actualul sef interimar, economistul Valentin Emanoil, nu are contracandidati la examenul care se va incheia pe 27 februarie.

Doua capitale din Europa vor fi legate prin cel mai lung tunel pe sub mare. Distanta va fi parcursa mai repede decat drumul din Baneasa la Universitate

Cel mai lung tunel pe sub apa care va lega regiunea arctica de inima Europei ar putea costa in jur de 20 de miliarde de euro si ar putea fi deschis in 2040. Potrivit unui studiu de fezabilitate, Finlanda si.

Fructele care contin cel mai mult zahar. Evita-le daca vrei sa slabesti

Fructele ce contin cea mai mare cantitate de zahar nu sunt ciresele, merele sau strugurii, ci curmalele. Ele contin in medie 27 de grame de fructoza si glucoza in amestec la 100 de grame de fruct.

Halep a primit cel mai mare contract din cariera: la ce suma ajunge parteneriatul pe care il va avea cu Nike

Simona Halep 2 WTA) a incheiat colaborarea cu Adidas dupa patru ani, fiindca nemtii n-au fost de acord cu pretentiile ei financiare. in schimb, ea a reusit sa obtina ce si-a dorit de la gigantul american.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi construit in Europa

Cel mai lung tunel subacvatic va fi construit in Europa pana in 2040. Constructia ar urma sa faca legatura intre capitala Finlandei si cea a Estoniei. Finlanda si Estonia planuiesc sa construiasca cel mai amplu tunel subacvatic din lume, lung de 102,3 kilometri. Tunelul va lega capitalele Helsinki si Tallin pe sub apa din Marea [].

Vant si precipitatii, predominant ninsori, in sudul si estul Munteniei si in cea mai mare parte a Dobrogei, incepand din aceasta dimineata

Sudul si estul Munteniei si cea mai mare parte a Dobrogei sunt afectate, incepand de duminica, de la ora 6:00, de vant si precipitatii, predominant ninsori, moderate canititativ, avertizarea fiind valabila pana luni, la ora 4:00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )